BAŞKAN SEMİZEL: "HER YER PIRIL PIRIL"

BAŞKAN SEMİZEL:

Susurluk'ta bulunan park, bahçe, sokak, mahalle, cami gibi ortak kullanım alanlarının temizliğini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belediye ekipleri ilçede yabani ot biçimi, ağaç budama, ilaçlama gibi çalışmalarını da

Susurluk'ta bulunan park, bahçe, sokak, mahalle, cami gibi ortak kullanım alanlarının temizliğini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belediye ekipleri ilçede yabani ot biçimi, ağaç budama, ilaçlama gibi çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

                Hakan Yıldırım SEMİZEL, kırsal ve merkez ayrımı yapmadan vatandaşların ortak kullandığı alanlarında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

                Özellikle yaz sezonunda oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe karşı ilçe genelinde önlemlerin alındığını belirten Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL; "Yaz aylarına girilmesi ve sıcakların başlaması ile Susurluk'ta cadde ve sokaklarda çöplerin biriktirildiği konteynerlerin dezenfeksiyon ve temizliğine hız verdik. Halk sağlığını korumak amacıyla belediyemize ait ekiplerimiz yıkama ve dezenfeksiyon aracımızla çöp konteynerlerini, önce deterjanlı su ile yıkıyor, ardından da dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyor. Yapılan temizlik çalışması ile ilçedeki çöp konteynerlerinin çevrelerinde oluşabilecek kötü görüntü ve kötü koku yayılmasını önlüyor, sinek ve larva oluşumunu da engelliyoruz. Yaz dönemi boyunca ekiplerimiz temizlik işlemi yapmaya devam edecekler," dedi.

                HAŞEREYLE ETKİN MÜCADELE

                Susurluk Belediyesi sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarını da etkin bir şekilde sürdürüyor. Mesire alanları, parklar, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarda da zehirli kenelere karşı düzenli ilaçlama yapılıyor.

                Tüm mahallelerde periyodik olarak görev yapan ekipler, ilçe halkının sağlığı ve huzuru için çalışmalarını sürdürüyor.