BAŞKAN YILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Bandırma'da trafiğin yoğun olduğu yerleri rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yol yapım ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Bandırma'da trafiğin yoğun olduğu yerleri rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yol yapım ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olarak yaşandığı Bandırma Sanayi ve Etibor kavşaklarını rahatlatmak amacıyla Sanayi ve 600 Evler mahalleleri arasında, karayoluna paralel yan yolların alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına başladı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet DOĞAN ve beraberindeki heyet ili birlikte asfalt ve refüj çalışmalarını inceleyen Başkan YILMAZ, asfalt öncesi dolgu malzemesinin serimini gerçekleştirdi.

                "TÜM GÜCÜMÜZLE BANDIRMA'DAYIZ"

                Büyükşehir Belediyesi olarak 'her yerdeyiz' sloganıyla tüm ilçelere hizmet verdiklerini söyleyen Başkan YILMAZ; "Bandırma'yı hak ettiği güzelliğe yeni yatırımlarımızla kavuşturuyoruz. Bandırma için daha çok projemiz var. Kimisi kısa sürede bitecek, kimisi de projelendiriliyor. Bandırmalı hemşehrilerimize teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bandırma'ya yaptığımız her hizmet, karşılığını buluyor. Bandırmalı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Otogarından sahil düzenlemesine, yeni yerleşim alanlarından suya kadar hepsini tamamlıyoruz. Ülkemizin gelişimine paralel Bandırma'yı daha da geliştireceğiz. Biz Bandırma'yı çok seviyoruz. İnsanı çok güzel, her şeyin en iyisini hak ediyor. Tüm gücümüzle Bandırma'dayız," dedi.

                "BANDIRMA OTOGARI'NA 3 MİLYON LİRALIK İSTASYON"

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, AL Parti İlçe Başkanı Mehmet DOĞAN, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza TEKİN ve beraberindeki heyet ile birlikte Bandırma Otogarı’nda ticari taksi şoförlerini, yazıhane ve dükkanlarda çalışan esnafı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma Ulaşım A.Ş. için Bandırma Terminal alanı içerisinde kurulan Araç Yıkama ve Kademe İstasyonunu inceleyen Başkan Yücel YILMAZ, yaklaşık 3 milyon liraya mal olan istasyonun şoför esnafının büyük bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi. YILMAZ; “Otogarımıza kazandırdığımız Araç Yılama ve Kademe İstasyonu sayesinde şoförlerimiz araçlarının bakımını, onarımını, temizliğini ve par edilmesini rahatlıkla yapabilecekler. Şehir ekonomimizin can damarı esnafımızın her zaman yanındayız,” dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı