BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'A BÜYÜK İLGİ

BAŞKAN YÜCEL YILMAZ

Altıeylül ilçesinin Ovaköy, Halhalca, Köseler ve Balıklı kırsal mahallelerinde vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'ı bağrına bastı. Gencinden yaşlısına herkes; "Yönetimden Allah bin kere razı olsun. Biz böyle bir

Altıeylül ilçesinin Ovaköy, Halhalca, Köseler ve Balıklı kırsal mahallelerinde vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'ı bağrına bastı. Gencinden yaşlısına herkes; "Yönetimden Allah bin kere razı olsun. Biz böyle bir yatırım hiç görmedik. Sırf bizim köy değil, Türkiye değişti. Avrupa gibi yaptınız Balıkesir'i," diyerek büyük ilgi gösterildi.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, kurmayları ile beraber Altıeylül ilçesi; Ovaköy, Halhalca, Köseler ve Balıklı kırsal mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Gencinden yaşlısına herkes Başkan YILIMAZ'ın etrafında öbek oluşturup, saatlerce sohbet etti. Herkesi tek tek dinleyen Başkan YILMAZ'dan, Ovaköy Mahallesi'nde kahvede oturan vatandaşlar, mahallenin en işlek caddesine kasis istedi. Başkan YILMAZ, kahveden ayrılmadan kasisin montajı Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hemen yapıldı. Köseler Mahallesi'nde bir vatandaş, sürekli yurt dışına çıktığını ve Balıkesir'de yapılan yatırımlardan sonra Balıkesir'in Avrupa gibi olduğunu söyleyerek teşekkür etti. Ovaköy'ün ileri gelenlerinden Ahmet Amca; "Bu yönetimden Allah bin kere razı olsun. Ben böyle bir şey görmedim. Türkiye'nin şekli şemali değişti. Sırf Ovaköy değil, nereye gidersen git her taraf böyle," diyerek yapılan yatırımlardan ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

                ÜRETİCİYE 300 MİLYON LİRALIK DESTEK               

                Bir yandan kahvede vatandaşların taleplerini not alan Başkan YILMAZ, bir yandan da Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın 2019 yılından bu yana üreticiye 300 milyon lira değerinde sağladığı destekleri anlattı. YILMAZ, kısa bir süre önce hayatlarını kaybeden mesai arkadaşları Ceyhun BALCI ve Mustafa KARAKOÇ'un Halhalca Mahallesi'nde oturan ailelerini ziyaret edip, tüm gereksinmelerinde her zaman yanlarında olduklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YÜCEL YILMAZ' BÜYÜK
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı