BASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK SUSURLUKLU MUHTARLARI DİNLEDİ

BASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK SUSURLUKLU MUHTARLARI DİNLEDİ

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK, 20 ilçenin muhtarları ile buluşmaya devam ediyor.

BASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK SUSURLUKLU MAUHTARLARI DİNLEDİ

                Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK, 20 ilçenin muhtarları ile buluşmaya devam ediyor.

                Susurluklu muhtarlarla bir araya gelen BASKİ Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK, bölgedeki su ve altyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BASKİ Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK, Susurluk ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Her mahallenin su ve altyapıya dair sorunlarını tek tek ele almayı hedefleyen ÖZTÜRK, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Su ve altyapı konusunda yıllardır kronik hale gelen sorunların kalıcı çözüme ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyleyen ÖZTÜRK, muhtarlardan gelen her talebi detaylı olarak değerlendirdiklerini dile getirdi. BASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve daire başkanlarının da yer aldığı toplantıda muhtarlar, sunulan hızlı ve erişilebilir hizmetten dolayı Erdoğan ÖZTÜRK'e teşekkür ettiler. Su deposu bakımı isteyen muhtarları dinleyen ÖZTÜRK, depo kapısının hemen yaptırılması talimatını verdi.

                Susurluk'ta vatandaşların temiz ve sağlıklı suya kavuşmaları için çalışmalarını aralıksız sürdüren BASKİ Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK; "Balıkesir için faydalı işler yapacağız ve bunu sizlerle başaracağız. Bizim gördüğümüz, göremediğimiz şeyler olabilir. Sizlerin de talep ve önerileriyle el birliğiyle sorunları çözeceğiz. Her mahallemizin talebini kendi özelinde ele alıyoruz. Sorunların üzerini örtmek yerine uzun vadeli, kalıcı çözümleri hedefliyoruz," diyerek muhtarların dile getirdiği her talebi tüm detaylarıyla ele aldıklarını vurguladı.

                MUHTAR VİCDAN TUNA UÇAK; "GENEL MÜDÜR BİZİMLE ÇOK İLGİLENDİ"

                BASKİ Genel Müdürü Erdoğan ÖZTÜRK'ün katılımıyla güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Han Mahallesi Muhtarı Vicdan Tuna UÇAK; "Muhtarlar olarak BASKİ ile yapılan toplantımız gayet güzeldi. Sorunlarımızı dile getirdik... Dile getirdiğimiz sorunların çözüleceğine de inanıyoruz. Sağ olsun Genel Müdürümüz bizimle çok ilgilendi. Ahmet AKIN Başkanımıza başarılar diliyorum," dedi.

                MUHTAR İBRAHİM İLBEK: "BASKİ EKİPLERİ GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR"

                Toplantı oldukça verimli geçti. BASKİ Genel Müdürümüz Erdoğan ÖZTÜRK'ün gayet olumlu düşünceleri var. İnşallah sorunlarımızı çözerek daha güzel işler yapmayı umut ediyoruz. BASKİ ekipleri güzel çalışmalar yapıyor

                MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI: "AŞILMAYACAK SORUNUMUZ YOK!"

                Susurluk Muhtarlar Derneği Başkanı ve Buzağlık Mahallesi Muhtarı Nihat IRMAK; "Çok verimli bir toplantı olduğuna inanıyorum. Aşılamayacak sorunumuz yok. İnşallah zaman içerisinde sırasıyla hepsinin olacağına inanıyorum. BASKİ sorunlarımıza çok olumlu yaklaştı. Öncelikle bu toplantıyı sağladıkları için çok teşekkür ederim. Burada hepimize ayrı ayrı ulaşıldı ve hepimizin derdi soruldu. Genel Müdürümüzden şeflerimize kadar bütün personel burada. Ortak bir toplantı, ortak bir karar. Tek tek koşturmaktan ve dilekçe peşinde koşmaktan çok daha iyi. Başkanımız Ahmet AKIN'ı seviyor ve destekliyoruz," diye konuştu.



  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false