Tarih: 14.06.2024 09:19

BELEDİYE BİNALARININ YIKIM TARİHİ BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin Eski Hizmet Binalarının Yıkımına Hazırlanıyor

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile Karesi ve Altıeylül Belediyelerinin eski hizmet binalarının yıkımına yönelik adımlarını atmaya hazırlanıyor. Şehrin merkezinde bulunan ve 1980'li yıllardan bu yana hizmet veren binaların yıkımı 17-23 Haziran tarihleri arsında gerçekleştirilecek.

                TÜM ÖNLEMLER ALINACAK

                Yapılacak olan yıkım işlemi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı kontrolünde gerçekleştirilecek ve vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemler alınacak. Toplamda 8 bin 735 metrekarelik bir alana sahip olan bu binaların yıkımı ile ilgili olarak işaretlemeler ve güvenlik önlemleri, belediye ekipleri tarafından sağlanacak.

                TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK 

                Yıkım sürecinde, şehir trafiğinde de değişiklikler olacak. Balıkesir Ulaşım Trafik Düzenleme Komisyonu (UTDK) tarafından alınan karar doğrultusunda belirlenen tarihler arasında Yeni İzmir Yolu Caddesi, Bursa-İzmir istikameti, Tren Garı ve Balıkesir Valiliği arası tek yönlü taşıt trafiğine kapatılacak. Bu dönemde, kavşaklarda farklı bir trafik akışı sağlanacak ve sürücülerin bu değişikliklere dikkat etmeleri önem taşıyacak. Yıkım işlemleri sırasında trafik düzenlemelerine uyulması ve gerekli önlemlerin alınması, şehir trafiğinin düzenli ve güvenli bir şekilde sağlanması için önem arz edecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —