BELEDİYE YÜZME HAVUZU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

BELEDİYE YÜZME HAVUZU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Susurluk Belediyesi Yüzme Havuzu, yaz sezonunda büyük ilgi görüyor.

Susurluk Belediyesi Yüzme Havuzu, yaz sezonunda büyük ilgi görüyor.

Sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen Susurluklular, hijyenik koşullarda hizmet veren belediye havuzunda yüzmenin ayrıcalığını yaşıyor. 

Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu Sorumlusu Serdar Topraktepe, çevre il ve ilçelerden de yüzme havuzuna gelenler olduğunu söyledi.

Sabah seansından öğleye kadar yüzme kurslarındauzman yüzme antrenörleri eşliğinde yüzmeyi öğrenen çocuklarla birlikte 7’den 70’e herkesin yüzme havuzundan faydalandığını söyleyen Serdar Topraktepe;”Yüzme havuzumuz Susurlukluların vazgeçilmez mekânı haline geldi. Ayrıca Manyas’tan, Bandırma’dan, Mustafa Kemal Paşa’dan, Karacabey’den hatta Bursa’dan özel olarak yüzme havuzumuza gelen misafirlerimiz var.En sağlıklı koşullarda yerli yabancı tüm misafirlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Susurluk Belediyesi Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu, yapısı, temizliği, personeli ve imkanları ile pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 14.30 – 18.00 saatleri arasında hizmet vererek, sıcak yaz günlerinde halkımıza biraz da olsa serinleme fırsatı sunuyor.

Görevli cankurtaran Volkan Işık nezaretinde, her türlü sağlık ve güvenlik önleminin alındığı belediye yüzme havuzunda keyifli vakit geçiren aileler, “Tesisi yapan eski Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu’nu rahmetle anıyoruz. Bizlereen güzel şekilde bu hizmeti sunan Belediye BaşkanıNurettin Güney’e teşekkür ediyoruz” diyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: BELEDİYE YÜZME HAVUZU BÜYÜK GÖRÜYOR
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı