BIÇAKLA YARALANDI

BIÇAKLA YARALANDI

İddiaya göre; Susurluk nüfusuna kayıtlı T.T., yine Susurluk nüfusuna kayıtlı E.B. tarafından bıçaklanarak yaralandı.

İddiaya göre; Susurluk nüfusuna kayıtlı T.T., yine Susurluk nüfusuna kayıtlı E.B. tarafından bıçaklanarak yaralandı.

                04 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 00.30 sıralarında Susurluk Devlet Hastanesi görevlilerinin Polis Merkezini arayarak hastaneye bıçakla yaralanan bir şahsın getirildiğini beyan etmeleri üzerine, Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastaneye intikal etti. 

                T.T. isimli şahsın, göğüs ile karın bölgesi arasından yaralandığı anlaşıldı, yaralı şahıs ile yapılan sözlü görüşmede; E.B. ile Orta Mahalle, Belediyeciler Caddesinde, aralarında yaşanan karşılıklı tartışma ve hakaret olayından sonra E.'nin kendisini göğsünden bıçakladığını beyan etti. Yaralı şahsın hayati tehlikesi devam ettiğinden dolayı ileri tetkik ve tedavi için Balıkesir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

                E.B. isimli şahıs, ikamet adresi önünde yakalandı. Yaralama olayında kullandığını beyan ettiği bir adet kırmızı plastik sapı 13 santimetre, metal kısmı 13 santimetre olan ve üzerinde kan lekeleri bulunan mutfak bıçağını görevli ekiplere teslim etti. Şüpheli E.B. alınan beyanında olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, kendi aralarında daha önceki bir olaydan dolayı sözlü olarak tartıştıklarını ve birbirlerine karşılıklı hakaretlerde bulunduklarını, T.'nin kendisine bıçak çekmesi sebebiyle kendisini savunmak maksadıyla T.T.'yi bıçakla yaraladığını beyan etti.

                Şüpheli şahsın beyanları doğrultusunda, olay yerinde yapılan araştırmada 1 adet mavi saplı üzerinde kan lekeleri bulunan bıçak bulunarak muhafaza altına alındı. Her iki suç aletine Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatları doğrultusunda el konulma işlemi yapıldı.

                T.T. isimli şahsın alınan doktor raporunda "göğüs boşluğunda yaklaşık 10-15 cm uzunluğunda kesik mevcut olup hayati tehlikesi vardır. BTM ile giderilemez" şeklinde; şüpheli E.B'nin alınan doktor raporunda "darp cebir izi bulunmadığı, Alkol 1.05 promil, BTM ihtiyacı yok. Hayati tehlikesinin bulunmadığı" şeklinde belirtildi.

                Olay yerinde yapılan araştırmada, olay anını gören herhangi bir kameranın bulunmadığı anlaşıldı. Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda şüpheli E.B. isimli şahıs gözaltına alındı; 04 Kasım 2023 Cumartesi günü adli mercilere sevk edildi.