BİNLERCE SUSURLUK'LU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NI COŞKU İLE KUTLADI

BİNLERCE SUSURLUK

Susurluk'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında 'ZAFER YÜRÜYÜŞÜ' gerçekleştirildi. Binlerce Susurluklu, Türk Bayrakları ve meşalelerle Büyük Zafer'in coşkusunu doyasıya yaşadı.

             Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nciyılı onuruna düzenlenen Zafer Yürüyüşü, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle caddeye çıkan binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü, Susurluk Stadının önünden başlayıp İstasyon Caddesi takip edilerek Atatürk Meydanı'nda son buldu. Marşlar eşliğinde yürüyen vatandaşlar, 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' sloganlarıyla adeta Susurluk'ta deprem yarattı. 7'den 77'ye her yaştan Susurluklunun katıldığı Zafer Yürüyüşü, büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleşti.

                "SUSURLUK ATATÜRK'ÜN İZİNDE"

                Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve vatan toprakları için savaşan tüm gazilerin, canını veren tüm şehitlerin her birini şükran ve minnetle andıklarını vurgulayan Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL; "30 Ağustos Zafer Bayramı, bizim için en büyük bayramlardan bir tanesidir. Susurluklu hemşehrilerim ile birlik beraberlik içinde bu sevinci ve bu unutulmaz coşkuyu paylaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinde yolumuza devam ediyoruz. Bu Cumhuriyet bize emanet, Cumhuriyetimizi sonsuza değin yaşatacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun," diye konuştu.

                Susurluk'ta gerçekleştirilen 'ZAFER YÜRÜYÜŞÜ'ne, Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, protokol üyeleri, siyasi parti başkan ve temsilcilikleri, Sivil Toplum Örgütleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. (DENİZ ERGEN)