BİR ATAMA(MA) ÖYKÜSÜ

BİR ATAMA(MA) ÖYKÜSÜ

Balıkesir24saat'te Coşkun YAMAN, herkesin merakla beklediği bir konuyu ele alarak çok güzel bir yazı hazırlamış.

Balıkesir24saat'te Coşkun YAMAN, herkesin merakla beklediği bir konuyu ele alarak çok güzel bir yazı hazırlamış.

                Coşkun YAMAN'ın bu yazısının bir bölümü şöyle:

                "... Güvenilir birkaç basın organı da Dilek YILDIRIM'ın daire başkanlığına atandığını yazdı. Aradan günler geçti, basın 'yalancı' konumuna düştü. Göreve başlamaadan istifa ettiği söylenen YILDIRIM ise inanılmaz bir sabırla bekleyişini ve sessizliğini sürdürüyor.

                Yine aynı şekilde son genel seçimde CHP'den Balıkesir Milletvekili aday adayı olan, kısa sürede birçok partilinin sevgisini kazanan Doktor Fizyoterapist ÖZDEN CERTEL'in adı da Sağlık ve Sosyal Daire Başkanlığı için geçiyor. ama belediyeyi yönetenler ya da yönettiklerini sananlar Sağlık ve sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı konusunda bir türlü karar veremiyor. İnsanlara söz ve umut verip, insafsızca bekletiyorlar..."

                KULİSLERDE ÖZDEN CERTEL'İN ADI GEÇİYOR

                Usta gazeteci Coşkun YAMAN'ın da değindiği gibi, 'kısa sürede birçok partilinin sevgisini kazanan Dr. Fizyoterapist Özden CERTEL'in adı Sağlık ve Sosyal Daire Başkanılığı için  en çok geçenlerden biri. 

                Edindiğimiz bilgilere göre, Balıkesir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Daire Başkanlığı için kulislerde adı geçen, bu işi başarabilecek ve liyakat sahibi kişi olarak Dr. Fizyoterapist Özden CERTEL gösteriliyor.