Tarih: 02.05.2023 09:03

"ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM!"

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliği protokolü ile kapsamı genişletilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi çerçevesinde ilçemizdeki okullarda çalışmalar devam ediyor.

                Nisan ayı içinde yapılan faaliyetler; Şerafettin Tunalı İlkokulu öğrencileri, Koordinatör öğretmenleri Yeşim KARAKUŞ önderliğinde depremzede bir ailemize, ardından da yaşlı bir teyzemize erken bayram ziyaretinde bulundu; Ramazan Pidesi ve Bayram Şekeri götürdü.

                Bu güzel ayda sokaktaki minik dostlarımız da unutulmadı; kedi ve köpeklere mama verildi. Ayrıca değerlerimizle ilgili taş boyama yapıldı ve öğrenciler Ramazan Davulcusu oldu.

                Zübeyde Hanım Anaokulu olarak 'Gönül Kumbarası Projesi' başlatıldı. Biriktirilen paraların kardeş okulumuza gönderilmesi planlanmaktadır.

                Ayrıca Ramazan ayı içerisinde okulumuzun yakın çevresinde bulunan Şehitler Camisi ziyaret edildi. Deprem bölgesinden gelen öğrenci ve velilerimize; sınıf öğrenci ve velilerimizce iftar verildi.

                Şehit Erbil Arslan Anaokulu öğrencileri, koordinatör öğretmenleri Nigar AVCI ile birlikte Tohum Topları hazırladı. Bundan başka geri dönüşüm ve çevre temizliği ile ilgili faaliyetler sürdürüldü.

                5 Eylül Anadolu Lisesi öğrencileri ise koordinatör öğretmenleri Şule TEKİN ile birlikte bir ÇEDES bilgilendirme panosu oluşturdu.

                Projeye destek veren okullarımıza, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —