CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL SUSURLUK'TA

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL SUSURLUK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, susurluk Belediyesi'nin önünde halka hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, susurluk Belediyesi'nin önünde halka hitap etti.

                16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 11.00'da Susurluk'a gelen CHP Genel Başkanı Özgür ÖZEL, önce CHP parti binasını ziyaret etti. Genel Başkan ÖZEL'i, parti binası önünde Susurluk CHP İlçe Başkanı Sema ACAR, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

                Daha sonra Susurluk Belediye binasına geçen Başkan Özgür ÖZEL'i CHP'li Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve belediye personeli karşıladı. Belediye binası önünde konuşan Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, Genel Başkanı'a 2Hoş geldiniz' diyerek mikrafonu teslim etti.

                "Genel Başkan ÖZEL, yaptığı konuşmada; "Susurluk'un bende acı bir anısı var. Eşim Bursalı, 45 yıl önce amcamın üç kızını Susurluk'ta geçirdikleri trafik kazasında kaybettik. Susurluk'ta belediyeyi iki dönemdir kazanamıyorduk. Örgüt bu kez 2mutlaka kazanacağız,' dedi. Ben de Susurluk'a uzun süre önce gönül vermiştim. 'Çözelim' dedik sözümüz dinlenmedi. Susurluk'u istediler 'Susurluk'u pazarlık masasına koymam' dedik. İyi ki de öyle demişiz. Başkanımız Hakan Yıldırım SEMİZEL'i takip ediyorum. Seçimden önce 'belediye Başkanlığı maaşına benim gereksinmem yok' demişti, sözünü tutuyor, maaşını Susurluklu üniversite öğrencilerine bağışlıyor. CHP'nin en büyük başarısı ege'deki 9'da 9 belediye başkanlığını kazanmak oldu.

                Susurluk'ta maalesef şeker fabrikası kaderine terk edildi. Bu fabrika Türkiye ekonomisine katkı sağlıyordu. Bu iktidar, şeker fabrikalarının kar edenlerini birilerine peşkeş çekip, kalanları kaderine terk ediyor. Biz, iktadar olacağız ve şeker fabrikalarını yeniden milletin yapacağız.

                Caddeleri, soakakları yağmur suları basıyordu. Bu iş BASKİ'nin ama Belediye Başkanımız Hakan Yıldırım SEMİZEL, BASKİ ile iyi ilşkiler kurarak bu su baskınlarını önlemeye başladı. Yollar yenileniyor. Her yerin en kaliteli asfalt olması için arkadaşlar çalışıyor. Ahmet AKIN Başkanımız da bu konularla yakından ilgileniyor. Susurluk, hak ettiği medeni seviyeye ulaşacak. Başkan iki kişiden birinin oyunu almıştı, şimdi gelecek seçimlerde dört kişinin üçünün oyunu istiyorum.

                2023'te Sayın ERDOĞAN'a görev verildi. Vatandaşın kafsını karıştırdılar, 'Bayrağı şndirip vatanı bölecekler, ezanı dindirecekler. Aman ha!... Tehlike büyük, oyunuzu bize verin,' dediler. İnsanları inandı oy verdi, ama 'ezanı susturacaklar' dedikleri CHP bitmeyen camileri tamamlıyor. Ezanı Yunanlılar, fransızlar, İngilizler susturmuştu. Bu partiyi kuranlar ezanı tekrar okuttular.

                3-5 oy uğruna olmadık işler yapıldı. Bu ittifaklardan biri de HÜDA-PAR. HÜDA-PAR çıkmış 'Anayasa'nın4. maddesine karşıyız,' diyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti başkenti Ankara'ya karşılar. Bayrağa karşılar, İstiklal Marşı'na karşılar, Cumhuriyete karşılar. En güzel ittifak bizim ittifakımız, Türkiye İttifakı...

                Bilal ERDOĞAN sahaya indiyse AK Parti'de işler yolunda gitmiyordur, ya da işler sandıklarından kötü gidecektir emin olun. Bilal ERDOĞAN'dan mümkünse mikrofonu eksik etmeyelim Ne diyor 'Suriyelilerin Türkiye'de suç işlediklerini kabul etmiyorum. Onlar bizim vatandaşımıza göre Türkiye ile daha uyumlular,' diyor. Bilal Bey, siz Suriyelileri burda tutun. Biz önce sizin iktidarınızı göndereceğiz, sonra onları memleketlerine yollayacağız.

                CHP, tüm anketlerde Türkiye'nin birinci partisi. Bu asgari ücretten, yoksulluktan sizleri kurtaracak olan CHP'dir. CHP Türkiye'nin birinc partisidir.

                Hoşça kalın, hoşça kalın!"

                Genel Başkan Özgür ÖZEL'in konuşması sık sık alkışlarla ve "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz!" sloganları ile kesildi. Toplantı, anı fotoğraflarının çekimesiyle son buldu. (GÜRDAL ERGEN)