CHP'DE ADAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

CHP

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Ahmet AKIN'ı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. CHP Parti Meclisi (PM)'nde yapılan toplantıda açıklanan 126 belediye

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Ahmet AKIN'ı gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. CHP Parti Meclisi (PM)'nde yapılan toplantıda açıklanan 126 belediye başkan adayı arasında Balıkesir'den de 5 ilçenin belediye başkan adayı yer aldı. CHP'nin elinde bulunan Balya'da Orhan GAGA ve Gönen'de İbrahim PALAZ, yeniden aday gösterilirken, Marmara Adalar'a Aydın DİNÇER, Bigadiç'e Zafer GÖKSEL, Kepsut'a da Oğuz ARSLAN aday gösterildi. Mevcut belediyelerin olduğu ilçelerde memnuniyet anketi düzenleyen CHP'nin ilçelerinde tek aday olan Orhan GAGA ve İbrahim PALAZ başkanlarla devam etme kararı aldı.

                GAGA: "BİRLİKTE BAŞARDIK YİNE BAŞARACAĞIZ!"

                CHP tarafından yeniden aday gösterilen Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, açıklama sonrasında sosyal medya hesabından; "5 yıl önce 'Mart'ın sonu bahar' demiştik. Şimdi ise 'Birlikte başardık, yine başaracağız' diyerek aynı heyecan ile yola çıkıyoruz. Size söz memleketimin güzel insanları, Balya'da her şey çok güzel olacak," paylaşımında bulundu. Adaylığı netleşen isimler arasında yer alan Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Aydın DİNÇER ise; "Çok kıymetli Adalar'da yaşayan büyüklerim, arkadaşlarım, kardeşlerim, gençlerimiz ve en değerlilerimiz çocuklarımız; bu akşam açıklanan kesinleşmiş adaylar listesinde CHP Marmara Adalar Belediye Başkan adaylığım açıklanmıştır. Hepinizle yol yürümek, Adalarımızı hep birlikte yönetmek ve kimseyi ötekileştirmeden herkes için eşit çalışmak ve Adalarımıza huzur ve bol kazanç getirmek için yola çıktık. Her şey çok güzel olacak," diyerek Adalar halkına seslendi. 



Anahtar Kelimeler: ' ADAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı