ÇIĞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEKTÖRÜ DEĞERLENDIRME TOPLANTISI

ÇIĞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI SEKTÖRÜ DEĞERLENDIRME TOPLANTISI

Balıkesir’de Çiğ Süt ve Süt Ürünleri Sektörü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Balıkesir’de Çiğ Süt ve Süt Ürünleri Sektörü Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü ev sahipliğinde Şehit Ramazan Konuş Toplantı Salonunda Balıkesir tarım ve hayvancılığın önde gelen sektörlerinden olan süt  üretimi görüşüldü.

Yapılan toplantıda Balıkesir tarım ve hayvancılığının genel durumu, süt üretiminin artırılması, üreticilerin gelirlerinin korunması ve sektörün güncel durumu sürdürülebilirliği ile geleceğe yönelik projeler ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Yapılan toplantıda Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN süt sektörü hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, İlimizde hayvancılık ile ilgili faaliyet gösteren 42 Bin Üreticiyi Temsilen 18 Birliğin güçlerini birleştirerek, ortak üretim yapmalarını sağlamak ve böylece süt ve süt ürünleri ile ilgili haklı bir üne sahip İlimizde güçlü bir marka oluşturmak amacıyla kurulan Balıkesir Birlikler A.Ş’nin öneminden bahsetti.

Hayvancılık Genel Müdürü Salih ÇELİK, Genel Müdür Yardımcısı Emre GÜRÇAY ve Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Birlik-Oda Başkanları, Kooperatif temsilcileri, Sektör Temsilcileri ve üreticilerimiz katıldı.



  • Pazar 25.9 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 15 ° false
  • Salı 33.6 ° / 17.6 ° Güneşli