ÇÖMEZ: "SİZİN OYUNUZ NAMUSUMUZDUR"

ÇÖMEZ:

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayı Turhan ÇÖMEZ, gezilerinde vatandaşlara seslenerek; "Sizin Oyunuz Namusumuzdur," diyor.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayı Turhan ÇÖMEZ, gezilerinde vatandaşlara seslenerek; "Sizin Oyunuz Namusumuzdur," diyor.

                Balıkesir'in ilçelerini, mahallelerini ziyaret eden Turhan ÇÖMEZ, vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm için sandıkta destek istiyor. Bu gezilerinde ÇÖMEZ, 15 Mayıs sabahından itibaren Balıkesir'in ve her ilçenin gelişmesi için gayret sarf edeceğini söylüyor.

                "ERDOĞAN'IN BİR ELİNDE PKK, BİR ELİNDE HİZBULLAH VARDIR"

                Gittiği bir ilçede, kahvehane ziyareti sırasında bir vatandaşın; "PKK ile beraber misiniz?" sorusu ile karşılaşan ÇÖMEZ, soruya şu şekilde yanıt verdi: "PKK ile beraber olanlar Ankara'dadır. Tayyip ERDOĞAN'ın bir elinde PKK vardır. Diğer elinde Hizbullah vardır. Çünkü çaresizdir ve iktidarını kaybetmek üzeredir. Bu ülkede Apo'dan medet uman, ona mektup yazdıran, ondan aman dileyen Tayyip ERDOĞAN'dır. Apo'nun kardeşlerini televizyonlara çıkaran, oy dilenen Tayyip ERDOĞAN'dır. Oslo'da devletin en büyük bürokratlarını PKK'nın karşısına dizen Tayyip ERDOĞAN'dır," dedi.

                "BU ÜLKEYE BAHAR GELİYOR"   

                İYİ Parti iktidarında ülkedeki terör belasını yok ederek huzur içerisinde yaşanacağını vurgulayan ÇÖMEZ; "Biz bu ülkenin namuslu evlatlalrıyız. Sizin oyunuz bizim namusumuzdur. Her birinizin hizmetkarı olacağım. Oy verenin de vermeyenin de milletvekili olacağım. Göreceksizin bundan önce nasıl samimiyetle çalıştıysam şimdi de hepinizi kucaklayacağım. Beni Ankara'nın ışıltılı salonlarında değil, Anadolu'nun çilekeş insanlarının yanında onlara hizmetkar olarak göreceksiniz. Artık bu ülkeye huzur geliyor. Yolsuzluk yapan kravatlı çetelere hesap soracak arkadaşlarınız geliyor. BU ÜLKEYE BAHAR GELİYOR," diye konuştu.

                



Anahtar Kelimeler: ÇÖMEZ: "SİZİN OYUNUZ NAMUSUMUZDUR"
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı