CUMHUR İTTİFAKI BANDIRMA ADAYI CEMAL ÖZTAYLAN: "BANDIRMA BİR KEZ DAHA AK BELEDİYECİLİK DİYECEK!"

CUMHUR İTTİFAKI BANDIRMA ADAYI CEMAL ÖZTAYLAN:

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN "Bandırma bir kez daha AK belediyecilk diyecek," diyerek çalışmalarına devam ediyor.

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN "Bandırma bir kez daha AK belediyecilk diyecek," diyerek çalışmalarına devam ediyor.

                Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, Bandırmalılar ile bir arada olmayı sürdürüyor. ÖZTAYLAN, son olarak Dutliman ve Sahil Yenice Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

                İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

                31 Mart 2024tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren, Bandırma'nın her köşesini karış karış gezen Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, Dutliman ve Sahil Yenice mahallelerini ziyaret etti. ÖZTAYLAN'a ziyaretlerinde AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet DOĞAN ile AK Parti ve MHP Bandırma ilçe teşkilatı eşlik etti. Bandırma'da yatırım ve proje dönemini başlatmak için bir kez daha yola çıktıklarını söyleyen Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN; "31 Mart'tan sonra vatandaşlarımızın ilgisi ve teveccühü gösteriyor ki Bandırma'da bir kez daha AK Parti Belediyeciliği dönemi başlayacak. Bahane değil hizmet üretecek, Bandırmamızı hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız," dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı