CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SUSURLUK'TA GÖVDE GÖSTERİSİ

CUMHUR İTTİFAKI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, beraberindeki heyetle birlikte Suısurluk'u ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, beraberindeki heyetle birlikte Suısurluk'u ziyaret etti. Başkan YILMAZ, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER ile birlikte Susurluk MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. YILMAZ, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine dair istişarelerde bulundu. Başkan Yücel YILMAZ, Susurluk'ta Cumhur İttifakı olarak başarılı bir seçim süreci geçmesini temenni etti.

                SUSURLUK'TA BAŞKAN YILMAZ'A BÜYÜK İLGİ

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Susurluk programı kapsamında vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği YILMAZ, geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Susurluk için ciddi yatırımlar yapıldığını ifade etti. YILMAZ, görev süresi boyunca ilçe ayrımı gözetmeksizin vatandaşların gereksinmeleri doğrultusunda hizmet ürettiklerini söylerken, Susurluk'ta Cumhur İttifakının adayı Fahrettin ŞENER ile birlikte büyük bir başarı elde edileceğinin altını çizdi. Başkan YILMAZ, vatandaşların sorunlarını dinleyerek istişarelerde bulundu.

                Başkan Yücel YILMAZ'a, Susurluk ziyaretinde Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR ve AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK, Susurluk MHP İlçe Başkanı Ergün OKURLAR da eşlik etti. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli