CUMHUR İTTİFAKI'NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FAHRETTİN ŞENER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

CUMHUR İTTİFAKI

Cumhur İttifakı'nın MHP Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER, 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

Cumhur İttifakı'nın MHP Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER, 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

                31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı MHP'ye bırakıldı ve Başkan Adayı MHP'li Fahrettin ŞENER oldu.

                Aday Fahrettin ŞENER, MHP İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 13 Şubat 2024 Salı günü 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

                Fahrettin ŞENER, kendisini şöyle tanıttı:

                "25 Haziran 1958 Balıkesir'in Susurluk ilçesinde doğdum. 4 çocuklu bir ailenin 3. çocuğuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi Susurluk'ta tamamladım.

                33 yıllık meslek hayatımda sırası ile Susurluk Belediyesi Orman Teşkilatı, Balıkesir Köy Hizmetleri, Balıkesir İl Özel İdaresi ve ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden formen olarak emekli oldum. Ayrıca bu dönem zarfında 20 yıl üzerinde sendikacılık ve sendika başkanlığı ve 5 yıl Köy Hizmetleri Spor Kulübü Başkanlığı yaptım. 2000-2009 yılları arasında Ülküm İşçiler Derneği'nde Oda Başkanı olarak görev aldım.

                Siyasetin içerisinde 5 yıl ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeliği, 10 yıl Susurluk Belediye Meclisi üyeliği, 3 yıl Susurluk Kent Konseyi Genel Sekreterliği ve2 yıl İlçe Başkanlığı görevinde bulunarak; birçok projenin Susurluk'umuza kazandırılmasına öncülük ettim.

                31 Mart 2024 yerel seçimleri için Susurluk halkının teveccühleri ve Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin takdirleriyle Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi Susurluk Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim."



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı