CUMHURİYET HALK PARTİSİ BALIKESİR'DE YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BALIKESİR

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, yerel yönetimlerdeki başarılarıyla genelde iktidar hedefine yürüdüklerini söyledi.

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, yerel yönetimlerdeki başarılarıyla genelde iktidar hedefine yürüdüklerini söyledi.

                                Balıkesir CHP İl Başkanı erden KÖYBAŞI, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN’ın da katıldığı ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanlarına Bilecik ve Muğla’da yapılan il başkanları toplantılarındaki konular hakkında bilgi veren Başkan KÖYBAŞI; “İlçe başkanlarımızla parti programımızda yapacağımız değişiklikler üzerine yapılacak çalışmaları paylaştık. Önümüzdeki günlerde ilçelerimizde üyelerimizle yapacağımız geniş katılımlı toplantılarımızı planladık. Yurttaşlarımız ağır ekonomik koşullar altında ezilmekle birlikte yaşam güvenliklerinden de endişe eder hale gelmişlerdir. Kadın cinayetler, çocuk tacizleri, uyuşturucu batağına düşürülmüş gençlerimiz toplumsal travmaya dönüşmüştür. AKP ülkeyi yönetme yeterliliğini kaybetmiştir.

                Örgüt olarak yapılacak seçime hazırız, yurttaşlarımızın dertlerine derman olmak için geçim sıkıntılarına son vermek için hemen seçim diyoruz. Geçim yoksa, seçim var,” dedi.

                GÜÇLÜ ÖRGÜT GÜÇLÜ CHP!

                CHP’nin ilk seçimlerde iktidarı hedeflediğini vurgulayan Başkan KÖYBAŞI, şöyle konuştu: “Toplantımıza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet AKIN ile belediye örgüt çalışma birlikteliği konusunda oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yerel yönetimlerdeki başarılarımızla genelde iktidar hedefine yürüyoruz. Hedefimiz omuz omuza hep birlikte güçlü örgüt, güçlü CHP! Her şeyin var çaresi; Adı Cumhuriyet Halk Partisi.” (GÜRDAL ERGEN)