CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIN KOLLARI SEÇİMİ YAPILDI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIN KOLLARI SEÇİMİ YAPILDI

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları seçimi, 31 Mayıs 2024 Cuma günü yapıldı.

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları seçimi, 31 Mayıs 2024 Cuma günü yapıldı.

                Susurluk CHP Kadın Kolları seçimi, 31 Mayıs Cuma günü, saat 11.00'da Susurluk Belediyesi Park Düğün Salonu'nda yapıldı. Seçimli olağan kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

                Susurluk Kadın Kolları Başkanı ve seçimli kongrenin başkan adayı Alev ÇOBANKUYU, yaptığı konuşmada, katılanlara teşekkür ederek özetle şöyle dedi: "Kadın kolları örgütlenmemiz kapsamında Ağustos 2020 tarihinde Başkan Dilara IŞIK ve yönetimimiz ile göreve başladık. İlçe Başkanımızın istifası ile Aralık 2021 tarihinde, yönetim kurulumuzun oy birliği ile Kadın Kolları İlçe Başkanı seçildim ve bugüne değin yönetim kurulumuz ile birlikte görevimizi yerine getirdik.

                ...Biliyoruz ki biz kadınların omuz vermediği, sahip çıkmadığı bir demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşması olası değildir. Seçmen nüfusunun yarıdan fazlasını kadınlar oluşturmasına rağmen karar alma süreçlerinde yeteri kadar yer almamaları eksik temsili söz konusudur. Kadınların eşit temel hakkına kavuşması için öncelikle bu ülkeyi yöneten zihniyetin değişmesi gerekmektedir.

                CHP Kadın Kolları olarak örgütlü gücümüzle hepimizi özgürleştiren laiklik ilkesine sımsıkı sarılıyoruz. Eşitlik mücadelesi kadın erkek bir arada veriyoruz.

                ...Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ilke ve devrimlerinin ışığında Altı Ok'umuzun izinde örgütlü gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. CHP'de yılgınlık, yorgunluk ve umutsuzluk hiçbir zaman yer bulmamıştır... Bu yolda bize destek veren tüm yol arkadaşlarıma, ilçe başkanlarımıza, her zaman yanımızda olan Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcım Hürmüz AVCI, İl Kadın Kolları Başkanım Ayşe Pınar YAHŞİ'ye çok teşekkür ederim."

                Faaliyet raporu okundu ve aklandı. İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz AVCI konuşmalarını yaptı. 

                Alev ÇOBANKUYU'nun hazırladığı tek liste ile seçime gidildi. Alev ÇOBANKUYU yeniden başkan seçilirken; Rahime ÇAPAT, Nevin DÖNMEZ, Remziye GEZEN, Egemen Nergis KALMA, Gülen KARDEŞGÖR, Handan SAYI, Zeliha ŞEN ve Hülya ÜMİT Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler.

                Programın sunuculuğunu Gülen KARDEŞGÖR yaptı. Divan; Sema ACAR, İlknur Tosun ve Gülfer DUMAN'dan oluştu. (



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı