DEĞİRMENBOĞAZI'NI YAKTILAR

DEĞİRMENBOĞAZI

Gece yarısı 3 ayrı noktada başlayan ve hızla büyüyen yangının kasten çıkarıldığı iddiası Orman Bölge Müdürlüğü'nün raporuna yansıdı.

Gece yarısı 3 ayrı noktada başlayan ve hızla büyüyen yangının kasten çıkarıldığı iddiası Orman Bölge Müdürlüğü'nün raporuna yansıdı.

                Balıkesir'in akciğer konumundaki Değirmenboğazı mesire ve orman alanında yangın çıktı. Yücel Et Restoran'ın karşısındaki bölgede gece 00.30 sıralarında başlayan yangının kasten çıkarıldığı Orman Bölge Müdürlüğü'nün raporuna yansıdı.

                Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi araç ve personellerinin de katıldığı yangın söndürme çalışmaları sabaha karşı 04.00'a değin devam etti.

                Üç ayrı noktada başladığı belirtilen yangın, geniş bir alanda etkili oldu. Yangının gece çıkması nedeniyle havadan müdahalenin yapılamadığı öğrenildi.

                Yangında 11 ararzöz, 5 su ikmal aracı, 4 ilk müdahale aracı, 2 dozer, 2 trayler, 4 su tankeri, 2 TOMA, toplamda 85 personel görev yaptı. Söndürme çalışmaları saatlerce devam etti.

                Orman Bölge ve İtfaiye yetkililerinden edinilen bilgiye göre, değirmenboğazı'ndaki yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sürüyor.

                YANGIN KASTEN ÇIKARILDI İDDİASI

                Üö ayrı noktada başlayan ve hızla geniş bir alana yayılan orman yangınının kasten çıkarıldığı iddiası Orman Bölge Müdürlüğü'nün raporuna yansıdı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 



Anahtar Kelimeler: DEĞİRMENBOĞAZI' YAKTILAR
  • Cuma 17.7 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 18.2 ° / 6.6 ° Güneşli
  • Pazar 17.7 ° / 6.4 ° false