DİLEK YALÇIN: "BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ!"

DİLEK YALÇIN:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Adayı Dilek YALÇIN, 02 Mayıs 2023 Salı günü Susurluk'u ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Adayı Dilek YALÇIN, 02 Mayıs 2023 Salı günü Susurluk'u ziyaret etti. YALÇIN, Susurluk İlçe Başkanı Bekir BARUT, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

                CHP Milletvekil Adayı Dilek YALÇIN, partideki konuşmasının ardından beraberindekilerle Susurluk halkı ile buluştu. YALÇIN, halk ile buluşmasında yaptığı konuşmalarda şu ana noktalara temas etti:

                "Hiçbir Çocuk Yatağa Aç Girmeyecek: Ailedeki çocuk sayısı ve çocukların hangi düzeyde eğitim aldıklarına göre değişen oranlarda destek güvencesi verilecek.

                Evde Engelli Veya Yaşlı Bakımı Yapıyorsanız, Devlet de Size Bakmakla Yükümlü: Engelli çocuğuna ve yaşlı bireylere bakan kadınların sosyal güvenlik primleri devlet tarafından ödenecek. Mevcut sosyal destekler kesilmeyecek, tam tersine iyileştirilecek.

                Tarım İşçileri, Emeklerinin Karşılığını Devletten de Alacak: Tarım emekçisi kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primleri devlet tarafından ödenecek. Bu kadınlar ve gençler emeklilik hakkı kazanacak.

                Bu Ülkede, Devletin Sahip Çıkmadığı Kadın Kalmayacak: Destek alan hanede para, kadının hesabına yatacak. Tek başına yaşayan kadınlar da Aile Destek Sigortasından faydalanacak. İhtiyaç sahibi her aileye CUMHURİYET ALTINI verilecek.

                Gençlerin Hayallerini Çalan Değil Hayallerini Süsleyen Bir Ülke!: Gençlere burs verilecek, ücretsiz yurt olanağı sağlanacak." 

                Balıkesir CHP Milletvekili adayı Dilek YALÇIN, Susurluk halkı ile gerçekleştirdiği buluşmanın ardından aynı akşam Buzağlık ve Aziziye kırsal mahallelerini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi; bu sorunları hep birlikte çözecekleri sözünü verdi.



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı