DÜNYA ŞAMPİYONU TOPRAK TOPRAK SUSURLUK'TA

DÜNYA ŞAMPİYONU TOPRAK TOPRAK SUSURLUK

Kuveyt'te gerçekleştirilen Serbest Dalış Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Toprak TOPRAK, Susurluk'ta yapılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı.

Kuveyt'te gerçekleştirilen Serbest Dalış Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Toprak TOPRAK, Susurluk'ta yapılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı'na katıldı.

                Dünya Şampiyonu Toprak TOPRAK, gazetemize yaptığı açıklamada, babasının, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ ve Selman Hasan ARSLAN'ın her zaman yanında olduğunu, her konuda kendisini desteklediklerini söyleyerek; "2022 yılında Belgrad'da düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandım. 1 kez Dünya 2'ncisi ve 2 kez Dünya 3'üncüsü olarak 1 Gümüş, 2 tane de bronz madalya kazandım. Antalya'nın Kaş ilçesindeki Derin Dalış Türkiye Şampiyonası'nda junior kategorisinde yarıştım, 3 Türkiye Rekoru ve 3 Türkiye Şampiyonluğu elde ettim.

                DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUM

                 Babamın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ'ın ve Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan ARSLAN'ın çok büyük destekleri ile çalışmalarıma ara vermeden devam ettim ve Kuveyt'te gerçekleştirilen Serbest Dalış Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu oldum," dedi.

                DÜNYA ŞAMPİYONU TOPRAK TOPRAK ÖDÜLLENDİRİLDİ

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılı Haziran Ayı Toplantısı, 13 Haziran Salı günü saat 14.00'da Susurluk'ta Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

                Gündemin 1'inci maddesi Meclis Başkanı Yücel YILMAZ tarafından okundu:

                "1. Kuveyt'te gerçekleştirilen Serbest Dalış Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonluğu elde eden Toprak TOPRAK'a ödül verilmesinin görüşülmesi." 

                Başkan YILMAZ, Dünya Şampiyonu Toprak TOPRAK'a 100.000 (Yüz bin) TL para ve 5 yarım altın ödül verilmesini oyladı. Öneri 'OY BİRLİĞİ' ile kabul edildi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı