ECZANE TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ GÜNÜ'NÜ KUTLADILAR

ECZANE TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ GÜNÜ

Balıkesir Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, 26 Nisan 2024 Cuma günü Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü'nü kutladı.

Balıkesir Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri, 26 Nisan 2024 Cuma günü Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü'nü kutladı.

                "Birlikte bilinçlenip birlikte güçlenelim" sloganı ile 26 Nisan Eczane Teknisyen ve Teknikerleri Günü'nde, Balıkesir Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, 30'uncu Bölge Eczacı Odası'nın katılması ile hep birlikte Atatürk Anıtı'na derneğin çelengini sundular. Saygı duruşundan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

                26 Nisan Cuma günü akşamı, Exeltis Firması'nın katkıları ile hazırlanan program, Exeltis Firması Türkiye Satış Direktörü Selahattin SAYGAN'ın dernek üyelerine yaptığı konuşma ile başladı. Eğitmen Aysun KÜRKÇÜOĞLU tarafından gerçekleştirilen satış pazarlama teknikleri eğitimine katılanlara sertifikaları verildi. 

                Exeltis Firması'nın katkıları ile gerçekleşen programa katılım yüksekti. Marmara Federasyonu üyesi, derneğin Genel Sekreteri Kubilay KARAKOÇ, katılımcılara federasyonun etkileri ve projelerinden bahsetti, bir kez daha birlik ve beraberliklerinin önemli olduğunu işaret etti. Bu organizasyonun bir başlangıç olduğunu vurgulayarak, dernek üyelerine meslek yaşantılarına katkı sağlayacak eğitimler konusunda çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

                Dernek Başkanı Abdürrahim MEŞE de bu başarının yönetim ve üyelerin katkıları sayesinde oluştuğunu belirtti. Gecenin sonunda tüm katılımcılar ile Balıkesir Çiftetellisi oynanarak Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlandı. (DENİZ ERGEN) 



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false