EDREMİT TEMA YAZ ETKİNLİĞİ: "DOĞA İÇİN BİRLEŞTİK"

EDREMİT TEMA YAZ ETKİNLİĞİ:

TEMA Vakfı Balıkesir Edremit İlçe Sorumluluğu, 18 Temmuz 2023 Salı günü Güre İDA Tatil Sitesinde bir yaz etkinliği düzenledi. Etkinliğe her yaştan çocuklar, velileri ve TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin KUTER katıldı.

TEMA Vakfı Balıkesir Edremit İlçe Sorumluluğu, 18 Temmuz 2023 Salı günü  Güre İDA Tatil Sitesinde  bir yaz etkinliği düzenledi. Etkinliğe her yaştan çocuklar, velileri ve TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin KUTER katıldı. Etkinliğe; Edremit TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu  Ebru TUNÇEL'in  TEMA Vakfı tanıtımı ile başlandı. Tatil sitesindeki ağaç çeşitleri tanıtılıp biyolojik çeşitlilik üzerinde duruldu; sitenin plajında temizlik yapıldı. Plajdaki vatandaşlarla orman yangınları üzerinde söyleşi düzenlendi. Yangınları önlemenin söndürmekten daha kolay olduğu vurgulandı. Plajdaki sigara izmaritlerine ve cam şişe parçalarına dikkat çekildi. Temiz DENİZ, temiz PLAJ vurgusu yapıldı. Etkinliğe katılanlar plajdaki vatandaşlar tarafından tebrik edildi ve uzun süre alkışlandı. Katılımcılara  TEMA Vakfı Edremit İlçe Sorumlusu Ebru TUNÇEL tarafından TEMA Vakfı bilekliği hediye edildi.

                Etkinlikle ilgili TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu Ebru TUNÇEL, şunları söyledi:

                "18 Temmuz 2023 Salı günü yaz döneminde yaşadığım İDA Tatil Sitesinde 02-12 yaş arası gönüllü çocuklarımızla Balıkesir İl Temsilcim Metin KUTER hocam ile birlikte bir etkinlik gerçekleştirdik. TEMA'yı tanıttık. Havadan, sudan, deniz kirliliğinden, ağaçlardan, yapraklardan, sıfır atıktan, orman yangınlarından bahsettik. Büyüklerimize örnek olmak amacıyla, çocukların isteğiyle sahil temizliği yaptık. Sahildeki vatandaşlardan büyük ilgi gördük, alkışlandık. Çok keyifli 1 saat geçirdik. Hepsinin anılarında yer alacak ve unutamayacakları bir faaliyet oldu. Tüm ebeveynlere, küçük büyük çocuklarımıza ve Metin KUTER hocama teşekkür ederim." 



Anahtar Kelimeler: EDREMİT ETKİNLİĞİ: " BİRLEŞTİK"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı