ELEKTRİKLİ ARAÇ YANGINLARINA MÜDAHALE EĞİTİMİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ YANGINLARINA MÜDAHALE EĞİTİMİ

Balıkesir Büyükşehir itfaiyesi ekipleri, elektrikli araç yangınlarına müdahale eğitimi gerçekleştirdi. Son zamanlarda sayıları hızla artan elektrikli araçların lityum iyon pillerinden kaynaklanan yangınlara müdahale teknikleri ile

Balıkesir Büyükşehir itfaiyesi ekipleri, elektrikli araç yangınlarına müdahale eğitimi gerçekleştirdi. Son zamanlarda sayıları hızla artan elektrikli araçların lityum iyon pillerinden kaynaklanan yangınlara müdahale teknikleri ile farklı sündürme maddelerine verdiği tepkilerin değerlendirilmesi eğitimi gerçekleştirildi.

                Elektrikli araç yangınlarına müdahale eğitimi oldukça önemli ve gereklidir, çünkü bu araçlar giderek yaygınlaşmaktadır ve lityum iyon pillerinin yangın riski taşıdığı bilinmektedir. Bu tür eğitimler, itfaiye ekiplerinin doğru müdahale tekniklerini ve yangın söndürme maddelerini kullanma becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. Bu sayede, elektrikli araç yangınlarıyla karşılaşıldığında etkili bir şekilde müdahale edilebilir ve olası zararlar minimize edilir. Bu tür eğitimlerin, itfaiye ekiplerinin yetkinliklerini sürekli olarak güncellemeleri ve değişen teknolojiye uyum sağlamaları açısından da önemli olduğunu vurgulamak gerekir. 



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı