Tarih: 23.12.2022 09:09

"ELİM SENDE" PROJESİ KAPSAMINDA 8 KÖY ANAOKULUNA YARDIM YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Elim Sende" projesi kapsamında, Susurluk'a bağlı  yeni açılan 8 köy anaokuluna giyim, oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldı.

                 Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen "Elim Sende" projesi çerçevesinde, ilçemizde bulunan merkez okullar ve kreşler seferber oldu. Öğretmen, veli ve öğrencilerin birlikte , gönüllü çalışmaları ile ilçeye bağlı 8 anaokuluna giyim, oyuncak ve kırtasiye yardımı yapıldı.

                Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Sorumluluk Proje Sorumluları, Susurluk İmam Hatip Ortaokulu  Matematik Öğretmeni Veli BAŞKURT ve Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu Matematik Öğretmeni Zeynep KUVAN; "Minik yüreklerin kalbinde tatlı bir heyecan, yüzlerinde ise tatlı bir gülücük için köy yollarındayız. 

                Her hafta bir merkez okulundan toplanan yardımları köy okullarına ulaştırıyoruz. Asıl amacımız köylerdeki okulları yaşatmak ve geliştirmek. Proje yayıldıkça bireysel yardımların da artacağı düşüncesindeyiz. İyilik bulaşıcıdır," dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —