EN ÇOK MAVİ BAYRAKLI 4'ÜNCÜ İLİZ

EN ÇOK MAVİ BAYRAKLI 4

Balıkesir, 49 mavi bayrak ödüllü plajıyla Türkiye'nin en çok "Mavi Bayraklı" 4'üncü ili oldu. Ayvalık ise 21 Mavi Bayrak ödüllü plajı, 1 Marina ve 3 teknesi ile Balıkesir'in en çok "Mavi Bayrak" ödülüne sahip ilçe olma başarısını

Balıkesir, 49 mavi bayrak ödüllü plajıyla Türkiye'nin en çok "Mavi Bayraklı" 4'üncü ili oldu. Ayvalık ise 21 Mavi Bayrak ödüllü plajı, 1 Marina ve 3 teknesi ile Balıkesir'in en çok "Mavi Bayrak" ödülüne sahip ilçe olma başarısını sürdürdü.

                Mavi Bayrak'ın sürdürülebilir olması için 5 yıldır emek harcayan Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık'ın dünyaca ünlü plajları mavi bayrak ile marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ayvalık Belediyesi'nin işletme ve iştirakleri arsında yer alan; Cunda Arka Deniz, Altınova Kum Adası, Paşa Limanı, Kapri ve Duba plajları, bu yıl da mavi bayraklı.

                Belediye işletmesindeki beş plaja birden mavi bayrak almanın onurunu yaşadıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN; "İlçemizde birden çok yer mavi bayrak alabilir. Balıkesir'de en çok mavi bayrağa sahip olan ilçe Ayvalık'tır. Bu konuda çok şanslıyız ama sorumluluklarımız daha da artıyor," dedi.



Anahtar Kelimeler: BAYRAKLI '
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı