"EN GÜÇLÜ VE İYİ ADAYI DESTEKLEMEK GEREKMEZ MİYDİ?

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Özlem URAL, partiden istifası ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Özlem URAL, partiden istifası ile ilgili basın açıklaması düzenledi. İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterdiği için partisinden istifa ettiğini açıklayan URAL; "2023 Genel Seçimlerinde Balıkesir Değişiminden yana karar verdi. Balıkesir tek adam rejiminin, başkanlık sisteminin iyi gitmediğine karar verdi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı yüzde 52 oy alırken, Cumhur ittifakının Adayı yüzde 48 oy aldı. Bu karara istinaden Genel Seçimde üzüldüğümüz Balıkesir'in kalbini tekrar kazanacak. Kararımızı ve mücadelemizi, koltuk, makam, mevki, küslük gibi küçük hesaplarla değersizleştirmeye çalışanlara bir bilgi paylaşmak istiyorum. 5 kıymetli partimizden Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı, 3 partimizden merkez ilçe belediye başkan adaylığı için teklif aldım, 3 Genel Başkanımız ile süreçle ilgili değerlendirme yapma fırsatım oldu. Her birine bizlere verdikleri kıymet için çok teşekkür ediyoruz. Balıkesir'de oyları bölen, Balıkesir'de demokrasiye kaybettiren insanlar olarak anılmak istemiyoruz," dedi.

                ÇAĞRIMIZ TURHAN ÇÖMEZ'E

                İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan ÇÖMEZ'e adaylığını çekmesi yönünde çağrıda bulunan Özlem URAL; "Siyasette ağlamak yerine, halkın yarınlarına ışık tutacak, halkın umudu olacak, halkın yanında olacak, halkın yanında olacak siyasetçiler istiyoruz. Gıcıklık yapmak için değil demokrasinin kazanması için yola çıkıyoruz. Yerel Seçimlerde, Halkın Başkanını seçerken, Siyasi Parti değil, Aday tercih edeceğini göz önünde bulundurarak, en güçlü ve en iyi adayı desteklemek gerekmez miydi? Aksi, iktidarın değirmenine su taşımak olmaz mı? Çağrımız, Sayın Turhan ÇÖMEZ'e. Çağrımız, Türk milletinin bağımsızlık, çağdaşlık ve uygarlık mücadelesini sürdüren herkese. Çağrımız, Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı, Atatürk ilke ve İnkılaplarını rehber edinmiş herkese.  Partilerinize küsüp, teşkilatlarınıza küsüp, kişilere küsüp Yerel Seçimlerde şehrimizi kaderine teslim etmeyin, umudunuzu kaybetmeyin. Kazanma şansımız var, bu gidişe bir dur demeliyiz. Aldığımız karar şehrimize, memleketimize, milletimize hayırlı olsun.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı