Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu

Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu 2022 yılı konsorsiyumu kapsamında düzenlenen grup hareketliliği faaliyeti 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya Schwäbisch Hall’de gerçekleştirild

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu 2022 yılı konsorsiyumu kapsamında düzenlenen grup hareketliliği faaliyeti 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında Almanya Schwäbisch Hall’de gerçekleştirildi.

Grup hareketliliği faaliyetine Susurluk Halk Eğitimi Merkezinden Giyim ve Üretim Teknolojileri öğretmeni Nihan Bülbül,kursiyerler Firdevs Bozoğlu,Eda Ün ve Ferüzan Aydın katılım sağladı.

Hayatboyu Öğrenme Hizmetlerinden sorumlu İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Rıza KILINÇ’ın da yer aldığı faaliyetlerde; android ve İOS tabanlı teknolojik aletlerin günlük yaşamda kullanımı, el sanatları, enstrüman çalma, pilates, yoga, harita okuma ve girişimcilik başlıklarında etkinlikler gerçekleştirildi. Katılımcılarımızın da atık malzemelerden geri dönüştürülebilir sepet yapımı ve keçeden anahtarlık yapımı etkinlikleri ile atölye çalışması düzenlediği faaliyetlerde Türk ve Alman kursiyerler birlikte yer aldı.

 Katılımcılarımıza ev sahipliği yapan ve faaliyetlerin gerçekleştirilmesini mümkün kılan VHS Schwäbisch Hall ve Schwäbisch Hall Belediye Başkanlığına, ev sahibi kurumumuz ile iş birliği yapmamızı sağlayan ve katılımcılarımızın lojistik desteğini üstlenen Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli