FAHRETTEN ŞENER: "SUSURLUK İÇİN CANLA BAŞLA!"

FAHRETTEN ŞENER:

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER, şu açıklamalarda bulundu:

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER, şu açıklamalarda bulundu:

                Susurluk'ta İstihdam: Susurluk Besi İhtisas OSB, Balbucks, DGM, ONHANN, Hayvan Tedavi Merkezi, 17 Eylül Üniversite Yerleşkesi,

                Susurluk'ta İmar ve Konut: 5 yılda 2000 (İki bin) konut, Yeni İmar Alanları ve Kentsel Dönüşüm Projeleri,

                Susurluk'ta Yeni Sosyal Alanlar: Çataldağ Göleti, Çaylak Mesire Alanı, Millet Bahçesi Kent Ormanı, Susurluk Çayı Taşkın Koruma ve Çevre Düzenlemesi, Atatürk Şehir Parkına Yeni Sosyal Alanlar.

                Susurluk'ta Sosyal Belediyecilik: Hilal Kart, Öğrencilerimize Yemek ve Servis, Gençlere Burs İmkanı, Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri, İbadethanelerin Bakım ve Temizliği.

                Susurluk'ta Gençlik ve Spor: Kapalı Spor Alanı ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Salon Sporları İçin Antrenman Merkezi, Okullarımıza Cep Kapalı Spor Salonları, Susurluk Belediye Spor En Güçlü Şekilde Desteklenecek

                Susurluk'ta Alt ve Üst Yapı Projeleri: Kent Meydanı ve Otoparkı, Kavşak Projeleri, Göbel, Karapürçek, Buzağlık, Balıklıdere Mahallelerimiz Doğalgaz İle Buluşacak, Yeni Belediye Binası, Kırsalda Asfaltsız ve Parke Taşsız Yol Kalmayacak.

                Susurluk'ta Üretim ve Markalaşma: Tarımsal Üretim ve Hayvancılık Destekleri, Ortak Makine Ekipman Sahaları, Mera Islah ve Tohum Desteği, Gezici Toprak Analiz Laboratuvarı, Söve ve Günaydın Göletleri Kapalı Sistem Sulama ve Bozen, Reşadiye, Balıklıdere Gölet Yapılması, Arıcılık Desteklemeleri, Susurluk'un Marka Değerleri En İyi Şekilde Tanıtılacak, Susurluk'un Öz Kaynakları ile Belediye Gelirleri Artırılacak.

                Susurluk'ta Kadınlar ve Sanat: Kadın Kooperatiflerimize Yeni Pazar Alanları, Kadın İstihdamı Teşvik Edilecek, Balçocuk Kreş Susurluk'ta, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler Son Bir Yıla Değil Bütün Bir Beş Yıla, Kültür Sanat Akademisi.

                Cumhur İttifakı'nın MHP'li Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin ŞENER, yapmayı düşündüklerini 8 ana başlık altında topladıklarına vurgu yaparak; "Evet, iddialıyız ve bu projelerimizi şayet halkımız bize başkanlığı layık görürse mutlaka yaşama geçireceğiz. Bizler Cumhur İttifakı olarak; ayırmadan, ayrışmadan Susurluk için canla başla çalışmaya hazırız," dedi. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı