FAHRETTİN ŞENER AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

FAHRETTİN ŞENER AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde ak Parti’den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olan Fahrettin ŞENER, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Mesut AKGÜN’e sundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde ak Parti’den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olan Fahrettin ŞENER, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Mesut AKGÜN’e sundu. Başkan AKGÜN, dosyanın tamam olduğunu belirterek, mühürleyip imzaladı ve Başkan aday adayı Fahrettin ŞENER’e başarılar diledi.       

AK Parti binası önüne çıkan aday adayı Fahrettin ŞENER, kendisini bekleyen topluluğa aşağıdaki konuşmayı yaptı:

"İsmim Fahrettin ŞENER. Susurluk Belediyesi, Orman Teşkilatı, Köy Hizmetleri, İl Özel İdaresi ve en son olarak da Büyükşehir Belediyesinden emekli oldum.

                20 yılın üzerinde sendikacı, 5 yıl AK Parti İlçe yönetimlerinde, 10 yıl Belediye Meclis üyesi, 2 yıl da İlçe Başkanlığı yaptım.

                İlçe Başkanlığım döneminde, birçok projeyi Susurluk'a getirmek için yönetimdeki arkadaşlarım ile birlikte çalışmalarımız oldu.

                Bunlardan bazılarını başardık. Susurluk Şehir Stadyumunun düzenlenmesi, 1'inci etap TOKİ'nin yapılması, yeni yapılacak Susurluk Devlet Hastanesi'nin arsası ve tüm projeleri Hüseyin HIZLIOĞLU başkanım tarafından yapılıp, bizim tarafımızdan inşaat ihalesine çıkılması, Karşıyaka Anadolu Lisesi'nin proje okulu olması, 5 Eylül ve Demirkapı okullarının yapılması, Şeker Evler doğal gazının getirilmesi bizim dönemimizde başlatılan projelerdir.

                Çalışmalarımızda takip ettiğimiz projelerden inşaat ihalesine çıkmayı bekleyen; Susurluk Deresi taşkın koruma projesi, Spor Salonu yüzme havuzu, 2'nci etap TOKİ, tüm sivil topluk örgütleri ile birlikte çalışılan 17 Eylül Üniversitesi yerleşkesindeki binaların projeleri, hazırlanmış olup inşaat ihalesine çıkma sürecine girmiştir.

                Yine Ankara'da takip edeceğimiz, Organize Sanayi Bölgesi, Çataldağ Göleti'nin Türkiye turizm destinasyonlarının içinde yer alması için yaptığımız çalışmalar, Susurluk'a yapılması planlanan 2 adet dal-çık veya direkli yol projeleri de takip edilmekteydi.

                Ancak şu anda Susurluk'un en büyük sorunu olan Otopark, Konut Stoku sorunu ve sosyal alan sorunudur. Tüm bunları takip etmek, halkın hizmetine sunmak için AK Parti'den aday adayı oldum. Halk ister, Allah da nasip eder, siyasi büyüklerimiz de uygun görürse Susurluk ilçemizin yıllardan beri özlediği veya hak ettiği yere geleceğine gönülden inanıyorum.

                Tüm Susurluk Halkına saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum."

                

                

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı