FAHRETTİN ŞENER, AKP’den ADAY ADAYI

FAHRETTİN ŞENER, AKP’den ADAY ADAYI

Önümüzdeki yerel seçimlerde AKP’den Susurluk Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayan Fahrettin ŞENER, Gazetemize şunları söyledi;

İsmim Fahrettin Şener.

Orman teşkilatı, Köy hizmetleri, özel idare, son olarak büyükşehir belediyesinden Şoför, İş makina operatörü,25 yıl sendika başkanı, Formen pozisyonunda 33 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldum.

 

Siyasi hayatım 5 yıl ilçe yönetimi 10 yıl belediye meclis üyesi,2 yıl ilçe başkanı olarak siyasette görev aldım.20 yıl köylerin sorunlarını çözmek için mücadele ettim.

 

İlçe başkanlığım döneminde kendimize koyduğum , hedefim 

Susurluk ilçesinin nüfusunun 40.000'den 60 bine 60.000'den 100.000'e çıkarmak.

 

 Yaptığımız projelerin bir kısmını hayata geçirmeyi başarsak ,ta asıl Büyük projelerden 17 Eylül üniversitesinin faaliyete geçmesiyle 10.000 öğrenci gelmesi,

 

 Susurluk'taki sosyal alanlarının (Susurluk deresi) çataldağ göleti( A tipi mesire alanı olması) için başlattığımız projeler durdu.

Yine Susurluk,ta, İmar ve konut sorunu çözmek için başlattığımız TOKİ'nin 1 etabını bitirdik, Fakat 2 etap projeleri 2021 yılında bittiği halde maalesef başlanamadı.

 

Susurluk nüfusunu 100,000 kişiye taşıyacak Organize sanayi bölgesinin(OSB) Ömer köydeki 7,200 dönümlük milli emlak'a ait olan arazi üzerine organize sanayi Bölgesi kurulması için girişimlerimiz, bırakılan noktada kaldı.

 

Susurluk ile Karşıyaka' mahallesi,ni birbirine bağlayan yolun üzerine yapılacak olan üst geçit (Balıkesir büyükşehir tarafından projesi çizilen Balıkesir şehir hastanesine giderken altında otoparkı olan gördüğünüz Direkli yolun ) aynı projenin susurluk'a uygulana bilmesi çalışmalarımızın devam etmesi için,

 

 17 Eylül üniversitesi kampüsünün içindeki kapalı Spor salonu ve yüzme havuzunun 2020 yılında programa girip 2021 yılında imzalanıp hazırlandığı halde imar sorununu çözülememesin,den başlanama,mış olması, 

 

Susurluk için kurduğumuz projelerin tamamlanması, 

 

 Susurluk ilçemizin  Hak ettiği konuma gelmesi için 2024  Mart ayında yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylağını düşünüyorum.

Halkımız bizi takdir ettiği durumda susurluk'un konumunu Susurluk halkı ve Susurluk halkının temsilcileri ile birlikte istişare edilerek neler başaracağımıza inanamayacaksınız.

Fahrettin Şener.



Anahtar Kelimeler: FAHRETTİN ŞENER ADAYI
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı