FAHRETTİN ŞENER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

FAHRETTİN ŞENER GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Susurluk Belediye Başkan adayı olan Fahrettin ŞENER, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sahra AVCI ve

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Susurluk Belediye Başkan adayı olan Fahrettin ŞENER, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sahra AVCI ve Yönetim Kurulu üyesi Yücel KILIÇ ile birlikte gazetemiz 5 Eylül'ü ziyaret etti.

                Fahrettin ŞENER, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etiğini belirterek; "Sivil Toplum Örgütlerini, esnaflarımızı, parkları, gazetelerimizi sonuç olarak tüm vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz.

                Seçimler sona erdi. Bundan böyle hep birlikte Susurluk için çalışacağız. Susurluk'u daha yaşanabilir bir yerleşim yeri yapacağız. Susurluk'u kent yapacağız. Seçimlerin hemen sonrası Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'i Yücel KILIÇ ile birlikte ziyaret ettik. Kendisini kutladım ve yapılabilecek projelerden söz ettim. Hakan Başkanımız, bizlere uzun bir süre ayırdı ve ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

                Tekrar ediyorum, Susurluk bizim yaşadığımız bir şehir. Ne kadar çok hizmet yapabilirsek o denli takdir toplarız. Artık siyaset sona erdi. Bundan böyle yeni projeler üretmek, yapacağımız çalışmalarla üretimi artırmak gayreti içinde olmalıyız," dedi. (DENİZ ERGEN)