FİDE ÜRETİM SEZONU AÇILDI

FİDE ÜRETİM SEZONU AÇILDI

Özhan Fide Tesislerinde yetiştirilmeye başlanan domates ve biber fidesi için "Hayırlı Olsun" dileklerinde bulunan Kaaymakam MUAMMER KÖKEN, depremzedeler için yakın zamanda tarım ile ilgili yeni projelerin başlayacağı müjdesini

Özhan Fide Tesislerinde yetiştirilmeye başlanan domates ve biber fidesi için "Hayırlı Olsun" dileklerinde bulunan Kaaymakam MUAMMER KÖKEN, depremzedeler için yakın zamanda tarım ile ilgili yeni projelerin başlayacağı müjdesini verdi.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, seracılık yapan Özhan Fide Tesislerini ziyaret ederek salçalık domates ve biber yetiştiriciliğinin yapıldığı Susurluk'a ilk tohumların seralarda yetiştirilmeye başlandığını belirtti.

                Depremin ardından yakın zamanda tarım ile ilgili yeni projelerin  başlayacağı müjdesini bir kez daha paylaşan KÖKEN; "Üretime en çok gereksinim duyduğumuz bu günlerde çiftçilerimize daha fazla sorumluluk düşüyor. Hepimiz için üretecekler, "Bereketli Olsun" diyerek ilk çim tohumlarını serada toprağa serptiler ve bundan sonrası çiftçilerimizin çalışmalarıyla yürüyecek," dedi.

                "HAYIRLI OLSUN"

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, ilçede başlayan domates ekimleri nedeni ile çiftçilerle bir araya geldi. Üreticileri seralarda ziyaret eden KÖKEN, Beyköy Mahallesi'nde yılın ilk domates fidesi ekimlerine katıldı. Susurluk'un salçalık domates ve biber üretimi konusunda büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Kaymakam KÖKEN, üreticilerle sohbet etti, "Hayırlı Olsun" dileğinde bulundu. 

                HEM TİCARİ HEM DE ULUSAL FAALİYET

                Küresel anlamda ve deprem nedeni ile tedarik noktasında sıkıntılı bir süreçten geçildiğini belirten Kaymakam KÖKEN; "Temennimiz, hem Susurluk üreticisi hem de ülkemiz çiftçisi olumsuz şartlarla karşılaşmadan, hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmesi. Sezon sonunda emeklerinin, beklentilerinin karşılığını fazlası ile alacaklardır. Allah onlardan razı olsun. Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Bu noktada devlet-millet olarak birbirimiz ile kenetlenmemiz gerekiyor. Bu işler hem ticari hem de milli bir faaliyet," ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÜRETİM SEZONU AÇILDI
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli