FİKRET ŞAHİN: "GENEL BAŞKAN GÖREVİ BIRAKMALI"

FİKRET ŞAHİN:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 27'nci dönem Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret ŞAHİN, Balıkesir İl Kongresinde değişim taleplerine dikkat çekti, değişimin gerekliliğini savundu. Fikret ŞAHİN; "Her seçimden sonra başımı öne

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 27'nci dönem Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret ŞAHİN, Balıkesir İl Kongresinde değişim taleplerine dikkat çekti, değişimin gerekliliğini savundu. Fikret ŞAHİN; "Her seçimden sonra başımı öne eğmek zorunda kalmaktan usandım," dedi.

                CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun görevi bırakması gerektiğine dikkat çeken ŞAHİN; “Burada gerçekleri söylemek zorundayız. Ben partinin durumundan memnun değilim. Her seçim sonrası başımın eğik olmasından memnun değilim. İktidar olmak istiyorum ben. Muhalefete mahkum edilmeyi kabul etmiyorum. Biz iktidara gelebilecek kadrolara sahip bir partiyiz yeter ki önümüz açılsın. Burada değişim tek bir noktada elbette değildir. Ben değişimi üç sacayağına dayandırıyorum. İki genel seçimi kazanamayan genel başkan o görevi bırakmalıdır. Bu, ben de olsam bırakmak zorundayım. Balıkesir’de başarı kazanmışız. İki tane milletvekili çıkarmışız, neresi başarı bunun? 9 tane milletvekili var bunun iki tanesi CHP’li, ben bundan utanıyorum. Ben, CHP’nin iktidarını istiyorum, 5-6 tane milletvekili istiyorum. Genel Başkana, genel seçimler öncesinde yalan söylendi. Balıkesir’de birinci partiyiz, 5 milletvekili çıkarıyoruz, siz de Cumhurbaşkanı olacaksınız, dendi. Hani nerede? Hiçbiri doğru değil. Başımızı gömerek, gerçeklerden uzak kalarak iktidara gelemeyiz. Liyakatli kadrolar göreve gelecek. Öyle havadan pazarlık dağıtmayla bunlar olmuyor. Yok öyle bir dünya! Bizim içimiz kan ağlıyor. Bunda hepimizin sorumluluğu var. CHP, umut vermek zorunda ve şu anda umut veremiyor. Evet, bu kadrolar umut veremiyor. O yüzden değişim diyoruz, genel başkan değişmelidir. Genel başkanın çalışma kadroları değişmelidir,” dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı