"GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ" FİNALLERİ SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği ile unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı unutturmamak için yarışmalar düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği ile unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı unutturmamak içinyarışmalar düzenlendi. 

                Susurluk'ta 15 okul 1535 öğrencinin katılması ile 30 Nisan 2024-03 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri" İlçe Finalleri büyü kbir coşku ve heyecana sahne oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Onur AYDIN, Susurluk Belediye Başkan Vekili Yaşar SAĞLAM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ve ilçe protokolünün katılımı ile takdim edildi. 

                Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvada görev alan Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. 27 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olan il finallerinde ilçemizi temsil edecek şampiyon takımlarımıza başarılar diliyoruz.

                Dereceye Giren Takımlarımız:  

                2. Sınıflar: "YAĞ SATARIM" Oyunu: 1. Göbel Şehit Nusret Kula İlkokulu, 2. Beşeylül İlkokulu 3. Şerafettin Tunalı İlkokulu

                3. Sınıflar: "MENDİL KAPMACA" Oyunu: 1. Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlkokulu, 2. Şeker İlkokulu,  3. Fatih İlkokulu, 3. Beşeylül İlkokulu

                4. Sınıflar: "KALELİ YAKAN TOP" Oyunu: 1. Beşeylül İlkokulu, 2. Fatih İlkokulu, 3. Şeker İlkokulu, 3. Demirkapı Şeref Eğinlioğlu İlkokulu

                5. Sınıflar: "KALELİ YAKAN TOP" Oyunu: 1. Karapürçek Şehit Mesut Nayman Ortaokulu, 2. Susurluk İmam Haitp Ortaokulu, 3. Şehit Erbil arslan Ortaokulu,  3. Şerafettin Tunalı Ortaokulu. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli