GEL'İŞİM ATÖLYELERİ ÖMÜR ÜRETEN KADINLARLA BAŞLIYOR

GEL

Ömür Üreten Kadınlar, yenilenen modern gelişim atölyeleri ile kendine ve yeteneklerine vakit ayırmak isteyen herkesi üretime ve paylaşmaya davet ediyor.

Ömür Üreten Kadınlar, yenilenen modern gelişim atölyeleri ile kendine ve yeteneklerine vakit ayırmak isteyen herkesi üretime ve paylaşmaya davet ediyor. 

                2019 yılında başlayan Ömür üreten kadınlar girişimi projesi birçok kadın oluşumu ve girişimine yol gösterici olmuş atılan tohumlar farklı kadın oluşumları ile fidanlarını vermeye başlamıştır.

                Proje aynı yerinde yenilenen gelişim atölyeleri ile kişisel gelişim etkinlikleri, seramik, mozaik, panç, tablo, keçe, takı tasarım, ahşap boyama, hediyelik eşya, tress ip, makrome, temel bitki yetiştiriciliği gibi farklı branşlarda atölyeler ile kadın emeğini geliştirmeye devam ediyor.

                Susurluk Belediyesi olarak amaç; her yaştan, her bütçeden, her eğitim düzeyinden, her mahalleden, her sokaktan, kadınımız ile el becerileri konusunda çalışmalar yapmak, meslek edinmek, kişisel gelişime katkı sunmak ve ev ekonomisine maddi destek sağlayabilmek.

                Susurluklu Ömür üreten kadınlar gelişim atölyelerinde beceri eğitimleri devam ederken aynı zamanda atölyelerde serbest çalışma imkânları da bulacaklar.

                Atölyelerde üretilen ürünler; Sanat sokağındaki satış noktalarında, Belediye tesisinde ve belediye teknik desteği ile e-ticaret yolu ile satışa sunulacak.

                Belediyemizde her zamanki gibi ihtiyaç duyulan dikim işleri ve hediyelik ürünler bu atölyelerimiz vasıtasıyla becerikli Susurluklu kadınlarla birlikte üretilecek.

                Susurluk Belediyesi Ömür üreten kadınlar gelişim atölyeleri bir yaşam merkezine dönüşüyor. Gelişim atölyeleri kapsamında, çalışan kadınları da düşünerek akşam saatlerinde Workshop etkinlikleri düzenlenecek.

                Doğru yerde ve doğru çalışma sistemi ile kadınların üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur.

                Susurluklu tüm kadınlarımızı Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyelerimize bekliyoruz.

                Unutmayınız ki bir kadın bütün dünyayı değiştirebilir.

                Katılım için; Susurluk Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından paylaşılan bağlantıdan ONLINE ön başvuru formunu doldurabilirsiniz.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı