GÖBEL SPOR U-12 FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

GÖBEL SPOR U-12 FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Göbel Spor U-12 Futbol Turnuvası tamamlandı. Kütahya Yeşilayspor penaltı atışları sonucu şampiyon oldu.

Göbel Spor U-12 Futbol Turnuvası tamamlandı. Kütahya Yeşilayspor penaltı atışları sonucu şampiyon oldu.

                Göbel Spor U-12 Futbol Turnuvası tamamlandı. 09 Haziran 2024 tarihinde Susurluk Şehir Stadında gerçekleştirilen, açılışını Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN ve ilçe protokolünün yaptığı Göbel Spor Kulübü tarafından düzenlenen U-12 Yaş Futbol Turnuvası ile ilçemizdeki spor etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 

                Göbel Spor Kulübü'nün yaptığı açıklama şöyle: "Düzenlenen turnuvaya Balıkesir ve çevre illerden katılan Göztepe, Çelikordu, İstanbul Olimpik, Orhangazi Gençlerbirliği, Bursa Yeni Karamanspor, Kütahya Yeşilay Spor, Balıkesir Büyükşehir Belediye SK takımları ile ilçemizin köklü kulüplerinden olan Göbel Spor'un katılımları ile gerçekleşen turnuva sonucunda finalde Göztepe'yi penaltılar sonucu yenen Kütahya Yeşilayspor şampiyon oldu. 

                Düzenlenen kupa ve madalya töreni, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, Belediye Başkan Yardımcısı Taylan AKOĞLAN, Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar ÇETİNKAYA, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, turnuvada emeği geçen takımlarımıza, sporcularımıza, kulüp yöneticilerimize, sponsorlarımıza, Susurluk ve Göbel halkına teşekkür ederiz." 



Anahtar Kelimeler: GÖBEL - FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı