HAKAN YILDIRIM SEMİZEL: "DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYORUZ"

HAKAN YILDIRIM SEMİZEL:

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, ilçe genelinde Susurluk Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan SEMİZEL, geçtiğimiz gün Çaylak Mesiresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, ilçe genelinde Susurluk Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan SEMİZEL, geçtiğimiz gün Çaylak Mesiresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

                Başkan SEMİZEL, kırsal mahalle gezilerine devam ederken, sadece Susurlukluların değil, çevre ilçe ve illerin de uğrak noktası olan, doğası ile Çaylak Şelalesi ile herkesin ilgisini çeken Çaylak Mesiresi'nde de danışmanı Gürdal ERGEN ve belediye personeli Özkan ÇETİN ile incelemelerde bulundu.

                Kaya Abinin Mekanı, adı ile anılan bölümdeki kadın tuvaletinin giriş kapısı önünün perdelenmesi çalışmaları ile engelliler tuvaletinin çalışmalarının tamamlandıktan sonraki durumunu inceleyen Başkan SEMİZEL, Çaylak Şelalesi’ne giden patika yola tabelalar koyarak ziyaretçilere yol gösterilmesi emrini de verdi. Konuklar, özellikle hafta sonu Çaylak Şelalesi’ni görmek, suyun akışının doyulmaz güzelliğini seyretmek, o serinlikte oturmak için Çaylak Şelalesi’ni ziyaret ediyorlar; yorgunluklarını üzerlerinden atıyorlar. 

                Otların biçilmesini, kuru ağaç dallarının sert bir rüzgarda düşerek altında oturan kişilere zarar vermemesi için yere düşürülmesini izleyen SEMİZEL, gerekli görülen masaların, oturma yerlerinin tamir edilmesi ve piknik alanında bulunan ızgara yerlerinin kullanılacak hale getirilmesi için ekipler oluşturduğu bilgisini de paylaştı.