Tarih: 15.10.2024 09:20

"HATIRLA EY PERİ" TİYATRO OYUNU SUSURLUK'TA SAHNE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Ayvalık Belediye Tiyatrosu'nun oyunu Hatırla Ey Peri, tiyatro severlerden tam not aldı. Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sergilenen ve Alzheimer bir baba ile kızının öyküsünü anlatan oyunda izleyiciler duygulu anlar yaşadı. Oyun bitiminde seyirciler sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

                Yıllardır görmediği babasının Alzheimer olduğunu öğrenen Bilge'nin ikilemi ile karşısındaki kızı olduğunu bilmeyen Sadık'ın yaşadıklarının anlatıldığı oyunu Elif Artun YÜKSEL yazdı, Erkan CILAK yönetti. Dilek TOP ile Hakan URUL'un sahne aldığı oyunda Sezgin UYGUN reji asistanı olarak görev yaptı. 

                Görüşlerini aldığımız Ayvalık Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve oyunun yönetmeni Erkan CILAK; "Alzheimer çağımızın hastalığı, oyunu yazan Elif Artun YÜKSEL, bizim başarılı olmamızın gerçek sebebi. Yazana, oynayana, ışıkçıya yardımcı olan herkese teşekkür ederim," dedi.

                13 Ekim 2024 Pazar gün saat 20.30'da Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ayvalık Belediyesi Tiyatro Ekibinin sergilediği "Hatırla Ey Peri" oyunu, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Oyun, tiyatro severlerden tam not aldı ve dakikalarca ayakta alkışlandı. 

                Tiyatro ekibine Susurluk Belediye Başkan Yardımcısı Taylan AKOĞLAN ile Susurluk Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Ali BOZOĞLU hediyelerini takdim etti. Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederek; "Kültür ve sanat Susurluk'ta Susurluk halkı ile buluşmaya devam edecek," dedi. (DENİZ ERGEN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —