HER İKİSİ DE AYNI SLOGANDA BİRLEŞTİ

HER İKİSİ DE AYNI SLOGANDA BİRLEŞTİ

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN'ın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belirlediği sloganlardan bir tanesi hepimizin bildiği gibi; "10 Numara Kente, 10 Numara Başkan"

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN'ın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belirlediği sloganlardan bir tanesi hepimizin bildiği gibi; "10 Numara Kente, 10 Numara Başkan" şeklinde.

                Ahmet AKIN'ın "10 Numara Kente, 10 Numara Başkan" sloganın yer aldığı afişler, şehrin çeşitli yerlerinde kiralanan açık hava reklam materyallerinde yer alıyor. 

                Ahmet AKIN, haftalar önce bu sloganın yer aldığı reklamlarla seçmenin karşısına çıkıyor, ve birçok yerde de "10 Numara Kente, 10 Numara Başkan", "Hepimize Yakın Ahmet AKIN!" sloganları ile karşılanıyor.

                YÜCEL YILMAZ DA AYNI SLOGANI KULLANIYOR

                Ahmet AKIN'ın, "10 Numara Kente, 10 Numara Başkan" sloganın aynısını AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ da kullanmaya başladı.

                AK Parti'nin Kurtdereli Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında, tribünleri dolduran partililerin ellerinde; "10 Numaralı Şehre 10 Numaralı Başkan" yazılı dövizler yer aldı.

                AKIN ile aynı sloganları kullanan Yücel YILMAZ'ın reklam çalışmalarını yürüten ekibin daha yaratıcı olması bekleniyor. 



Anahtar Kelimeler: İKİSİ SLOGANDA BİRLEŞTİ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı