HERKESE YAKIN AHMET AKIN

HERKESE YAKIN AHMET AKIN

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Susurluk'u ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Susurluk'u ziyaret etti.

                CHP'nin Balıkesir Büyuk şehir Belediye Başkan adayı Ahmet AKIN, seçim otobüsü ile Susurluk'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

                Ahmet AKIN, İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve partililer tarafından TOKİ Evleri girişinde karşılandı. Susurluk Yörük Derneği Başkanı Metin KONUK, Kadın Kolları Başkanı Gülhan KONUK'un da karşıladığı Ahmet AKIN'a yörük oyunlarını sergileyen grup, Türk Bayrağı hediye etti. Ahmet AKIN, biri Susurluk olmak üzere Balıkesir'de üç bölgeye yemek vadisi kuracaklarını açıkladı.

                Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKIN, Susurluk Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL ile birlikte şehir turuna çıktı. Vatandaşların AKIN'a yönelik yoğun ilgisi, Susurluk'ta sevgi seline dönüştü. Cadde ve sokaklarda "Herkese Yakın AHMET AKIN" sesleri yükseldi. AKIN; Susurluk Kapalı Pazar Yerinde ilçedeki üreticiler ve vatandaşlarla buluştu. Sorunları ve istekleri dinleyip tek tek not alan CHP'li AKIN, Susurluk Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL'in aday tanıtım toplantısına da katıldı. Pilav hayrının yapıldığı toplantıda, Balıkesir'in giriş kapısı olan ancak otoyol açıldıktan sonra yöneticiler tarafından kaderine terk edilen Susurluk'un büyük yatırımlar alacağını belirten Ahmet AKIN; "Susurluk gençlerin işsizlik nedeni ile terk ettiği bir ilçe olmaktan çıkacak. İlçeye gelmek isteyen yatırımcıların önünü açacağız. İstihdam olanaklarını geliştirmek için elimizi taşın altına koyacağız. Sosyal yaşamı geliştireceğiz. Balıkesir'in giriş kapısı ilçe merkeziyle, kırsal mahalleleriyle eksiksiz şekilde hizmet alacak. Susurluk'u zenginleştirip bereketini artıracağız," dedi. 

                KIRSALDA AKIN'A BÜYÜK İLGİ

                AKIN, Susurluk Esnaf ve Sanatkarları Odası, Susurluk Ziraat Odası, Susurluk Ticaret Odası, Susurluk Ticaret Borsası ve Şeker İş Sendikası Susurluk Şubesi ziyaretlerinde bulundu.

                Ahmet AKIN, şehir içindeki Sultaniye Mahallesi'nin ziyaretinin ardından Karapürçek ve Göbel Mahallelerini de ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek konuşan AKIN, talepleri not aldı; Karapürçekli ve Göbelli hemşehrilerinin yoğun ilgisine teşekkür etti, çok sayıda anı fotoğrafı çektirdi.

                Ahmet AKIN'a Susurluk ziyaretinde Balıkesir CHP İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, geçen dönem CHP Balıkesir Milletvekili Namık HAVUTÇA; Susurluk CHP İlçe Başkanı Sema ACAR, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU ve partililer eşlik etti. 



Anahtar Kelimeler: HERKESE YAKIN AHMET
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı