"İKİNCİ BAHAR" ADLI TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mayıs 2023 Çarşamba günü akşamı, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen "İkinci Bahar" adlı tiyatro oyunu Susurluklu izleyicilerden tam not aldı.

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü akşamı, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen "İkinci Bahar" adlı tiyatro oyunu Susurluklu izleyicilerden tam not aldı.

                İkinci Bahar adlı tiyatro oyununu, Serkan BUDAK uyarladı ve yönetti.Cihat Tamer, Bedia ENER, Emre TÖRÜN, Pelin BÖLÜKBAŞ ve Serkan BUDAK oyunda rol aldı.

                İkinci Bahar oyununun özeti kısaca şöyle:

                "Yalnızlığın, hastalıkların, mutsuzluğun gölgesinde süren bir hayat yaşayan Nihal Hanım ve Orhan Bey, hayatlarının ikinci baharını yaşayabilmek için bir fırsat yakalamışlardır. Nihal Hanım kızı Aslı'ya, Orhan Bey oğlu Tolga'ya rağmen ellerine geçen bu fırsatı kullanabilecek ve gönüllerini titreten, kendilerine yeniden yaşama sevincini sunan bu ikinci baharı yaşayabilecekler mi?"

                Tiyatro Nar ekibini Susurluklu sanatsevrler ayakta alkışladı. Ancak, Kongre ve Kültür Merkezi'nde bulunan koltuk sayısından fazla bilet dağıtıldığından (Biletler ücretsizdi) bazı olumsuzlukların yaşanmasına engel olunamadı.