İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAMİ AKOĞLAN AİLE DESTEK MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAMİ AKOĞLAN AİLE DESTEK MERKEZİ

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezi (ADEM)'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı, kursiyerlerle görüşt

Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde hizmet veren Aile Destek Merkezi (ADEM)'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı, kursiyerlerle görüştü.

                Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, ADEM'de açılan kursları ziyaret etti; yetkililerden bilgi aldı, kursiyerlerle görüştü. Susurluk ADEM'de kadınlar hem öğreniyor hem de üretmeye devam ediyor. Açılan Kur'an-ı Kerim Okuma, Aşçılık ve Dikiş Nakış kursunda kadınlar; sosyokültürel, mesleki, kişisel ve psikososyal yönden gelişmelerini sağlamaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

                ADEM'de düzenlenen elişi atölyesinde eğitim gören kadın kursiyerleri ziyaret eden AKOĞLAN, kursiyerlerle görüşerek, dilek ve isteklerini dinledi, kursiyerlerden kurslar hakkında bilgi aldı.

                ADEM YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ              

                ADEM yetkilileri ile görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan  AKOĞLAN; "ADEM'de farklı alanlarda açılan kurslara 500'e yakın kadın kursiyer kayıt yaptırdı ve kurslara kesintisiz katılıyorlar. Bu kurslar, kadınlar açısından ciddi bir cazibe merkezine dönüştü. ADEM, bayanların sosyal ve kişisel gelişmelerine büyük bir katkı sunuyor.

                Buradaki amaç, kadınların meslek eğitimlerinin yanı sıra, aile ekonomilerine de gelir getirici değerler kazandırmak," dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı