İLK GÜNKÜ AŞKLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA

İLK GÜNKÜ AŞKLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR, partinin 23'üncü Kuruluş yıldönümü etkinliklerinde konuştu.

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR, partinin 23'üncü Kuruluş yıldönümü etkinliklerinde konuştu. İl Başkanı AYDEMİR, AK Parti'nin sosyal alanda vatandaşların refah seviyesini yükselttiğini ve kamu hizmetlerini herkes için ulaşılabilir kıldığını söyledi. 

                Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı tarafından Balıkesir Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlik ile AK Parti'nin 23'üncü Kuruluş yıldönümü büyük bir coşku ile kutlandı.

                Gerçekleştirilen etkinliğe Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti Milletvekili İsmail OK, Mustafa CANBEY, Ali Taylan ÖZTAYLAN, önceki dönem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai KAFAOĞLU, AK Parti önceki dönem il başkanları, milletvekilleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

                Saygı duruşu ve İstklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlik, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet AYDEMİR'in konuşması ile sürdü. Başkan AYDEMİR; "Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a bu dava için gece gündüz demeden çalışan tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün aramızda kurucu il, ilçe başkanlarımız, tüm dava arkadaşlarımız var. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin inşallah," dedi.

                Kutlamalar, yapılan çalışmaların anlatılması ve birlik beraberliğin bozulmaması temennileri ile devam etti.