İLK ZİYARET KAYMAKAM KÖKEN'E

İLK ZİYARET KAYMAKAM KÖKEN

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'e yaptı.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'e yaptı.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, Belediye Meclisi üyeleri; Yaşar SAĞLAM, Serpil GEZER, Ali BOZOĞLU, Kemal AYYILDIZ, Alev ÇOBANKUYU, Mehmet Ali YAKUT, Muzaffer ER, Serkan BALDEMİR ve Murat KULA ile birlikte görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini İlçe Kaymakamlığı'na gerçekleştirdi. 

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ziyaretten sonra yaptığı açıklamada; "Meclis üyelerimiz ile birlikte ilk ziyaretimizi İlçemiz Kaymakamı Muammer KÖKEN'e yaptık. Kaymakamımız KÖKEN'e ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum," dedi.

                Kaymakam Muammer KÖKEN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan YILDIRIMER' e, Masha GESSEN'in "Gelecek Tarihtir" adlı kitabını hediye etti.

                Siyasi araştırmaları konu edinen kitapta, Rusya’nın bir nesil içinde nasıl daha sert ve karşı konulmaz yeni bir otokrasi türüne teslim olduğu anlatılıyor. 2017 yılının en iyi kitapları arasına giren “Gelecek Tarihtir” kitabında ayrıca bazıları yeni Rusya’nın mimarlarının çocukları ve torunları olan bu kişilerin her biri girişimci , aktivist, düşünür ve yazar olarak yepyeni umutlarla yetişkinliğe adım attığı anlatılıyor.       



Anahtar Kelimeler: ZİYARET KAYMAKAM KÖKEN'
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı