İSMAİL GÜNEŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İSMAİL GÜNEŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ayranı ve tostu ile ününü sınır dışında bile duyuran Susurluk'ta, AKP belediyeciliğini Susurluk halkıyla tanıştıran isim olan iş insanı İsmail GÜNEŞ,adaylığını geçtiğimiz günlerde ilan ederek 14 yıl sonra Belediye Başkanlığı için

Ayranı ve tostu ile ününü sınır dışında bile duyuran Susurluk'ta, AKP belediyeciliğini Susurluk halkıyla tanıştıran  isim olan iş insanı İsmail GÜNEŞ,adaylığını geçtiğimiz günlerde ilan ederek 14 yıl sonra Belediye Başkanlığı için kollarını sıvadı.

                Türkiye, 2. Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözlerini 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere çevirdi. 

                Balıkesir'de ve Susurluk'ta çok sayıda iş insanı veya emeklinin Belediye Aday Adaylığı için adı geçerken İsmail GÜNEŞ, cesaret örneği sergileyerek; "Susurluk'ta Belediye Başkanılığ'na ADAYIM," dedi.

                2004-2009 yılları arasında Susurluk Belediye Başkanlığı yapan İsmail GÜNEŞ, Susurluk'u AKP belediyeciliği ile tanıştıran ilk isim oldu. 

                Susurluk'un efsane ismi İsmail GÜNEŞ; "Sadece bir siyasi görüşün değil, Susurluk'ta yaşayan her bir bireyin belediye başkanı olmak için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde adayım," ifadeleriyle  Susurluk'u yeniden yönetmeye aday olduğunu açıkladı.

                Susurluk'ta esnaf ziyaretlerini yıllardır ihmal etmeyen iş insanı İsmail GÜNEŞ, tüm Susurluk halkının dertlerini dinliyor, bu dertleri gündeme taşıyor ve Susurluk için geliştirdiği projelerini anlatıyor.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı