İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜZEL VE AİLESİ KAZA GEÇİRDİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜZEL VE AİLESİ KAZA GEÇİRDİ

Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL ve ailesi trafik kazası geçirdi.

Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL ve ailesi trafik kazası geçirdi.

                Susurluk istikametinden Balıkesir istikametine doğru seyreden 06 MBF plakalı araç, Festiva Outlet Kavşağından çıkmakta olan Mehmet GÜZEL'in aracına sol arkadan çarparak savurdu. Çarpma sonucu Mehmet GÜZEL'in kızı Begüm SARIGÜL'ün kaburga kemikleri kırıldı.

                OLAY YERİNE DEVRİYE EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

                Festiva AVM önünde çift taraflı trafik kazası ihbarı alan devriye ekiplerinin olay yerine varması üzerine kazaya karışan araçlardan 06 HC 4855 plakalı aracın içinde Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL ve ailesinin de olduğu tespit edildi.

                Mehmet GÜZEL'in eşi Ömür GÜZEL, damadı ve torunu da bulunduğu araca çarpan kişinin, Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssünde görev yapan Uzm. Çvş. olan bir personele ait olduğu tespit edildi. Kazanın ardından araçtaki GÜZEL'in kızı Begüm SARIGÜL'ün kaburga kemikleri kırıldı.

                GÜZEL: "ALLAH HEPİMİZİ KORUDU"

                Meydana gelen bu kazadan dolayı korku dolu anlar yaşadıklarını belirten Başkan GÜZEL; "Biz de çok şükür bir şey yok, ancak kızımın kaburgalarında kırık var. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedavi görüyor. Kızım evli, eşi ve torunumuz da yanımızdaydı ve Allah'tan torunuma herhangi bir şey olmadı, "diyerek sözlerini tamamladı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı