JANDARMA 184 YAŞINDA

JANDARMA 184 YAŞINDA

Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü, tüm ülkede olduğu gibi Susurluk'ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü, tüm ülkede olduğu gibi Susurluk'ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

                Jandarma, günlük yaşamın her alanında, ülkemizin her yerinde gece gündüz, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş ve olmaya devam edecektir. 

                Jandarma, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzenini sağlama noktasında ulusun takdirini kazanmış, 184 yıldır her an her koşulda göreve hazır olduğunu vatandaşlarımıza hissettirmiştir. Jandarmanın yaptığı hizmetler ve çalışmalar sayesinde yurttaşlarımız rahat bir şekilde yaşamlarını devam ettirmektedir.

                Jandarmanın 184'üncü kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Beşeylül İlkokulu öğrencileri, Susurluk Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Yapılan açıklamada:

                "Jandarma Teşkilatımızın 184'üncü  kuruluş yıl dönümü nedeni ile Beşeylül İlkokulu öğrencileri, hazırlamış oldukları günün anlam ve önemini belirten resim ve şiirlerle İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

                İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen programa; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN katıldı. Bu anlamlı günde öğrencilerimizi misafir eden ve hediyeler veren İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen  Coşkun KURT'a ve İlçe Jandarma personeline çok teşekkür ederiz," denildi. (DENİZ ERGEN)



Anahtar Kelimeler: JANDARMA YAŞINDA
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı