JANDARMA GÖRME ENGELLİ MİNİKLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

JANDARMA GÖRME ENGELLİ MİNİKLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali YILDIZ, engelliler Haftası ve Görme Engelliler Günü nedeni ile özel bir sınıftaki görme engelli minik öğrencileri ziyaret ederek, özel olarak üretilen satranç takımı hediye

Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali YILDIZ, engelliler Haftası ve Görme Engelliler Günü nedeni ile özel bir sınıftaki görme engelli minik öğrencileri ziyaret ederek, özel olarak üretilen satranç takımı hediye etti.

                Balıkesir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali YILDIZ, Engelliler Haftası ve Görme Engelliler Günü'nde özel bir sınıfta bulunan görme engelli minik ömğrencileri ziyaret etti. Ziyaretinde, görme engelli miniklere özel olarak üretilen satranç takımı hediye etti.

                Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali YILDIZ, 23 Nİsan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu'ndaki görme engelli çocukları ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Albay YILDIZ ve beraberindeki personel, uzun süre onlarla sohbet edip, şiirlerini dinledi. Sınıftaki öğrencilerin satranç takımına gereksinim duyduğunu öğrenen Albay YILDIZ, engelliler için özel üretilen sanranç takımını temin ettirerek sınıfa hediye etti.

                Ziyarette konuşan YILDIZ; "Sayın Valimizin selamlarını sizlere getirdik. Hem jandrma, hem emniyet, bütün vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, sizlerin emrindeyiz ve sizleri çok seviyoruz," dedi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli